• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische Hybride fiets

Hybride fietsen

7 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

7 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische hybride fiets, zeer sportief!

Een hybride elektrische fiets vertegenwoordigd het beste uit twee zeer populaire categorieen e-bikes. De elektrische hybride fiets is gemaakt voor de fietser die een fiets zoekt die zowel ideaal is in stadsverkeer als op langere afstanden. Je kunt dit type fiets ook zien als de ultieme toerfiets. Dit model is gemaakt met een open kettingkast, krachtige motor en meerdere versnellingen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je soepel kunt fietsen, licht schakelt en voldoende ondersteuning hebt op zowel korte- als langere afstanden.

Elektrische hybride fietsen
hybride elektrische fiets
toeren met de elektrische hybride fiets
elektrische hybride ebike

Elektrische hybride fiets -  gaan waar je maar wilt!

Omdat een hybride elektrische fiets zo ontzettend makkelijk inzetbaar is voor verschillende doeleinden zijn dit de fietsen bij uitstek voor sportieve fietsers. Deze fietsen zijn gemaakt om op comfortabele wijze vele kilometers weg te trappen. Dit is ideaal voor iedereen die graag heerlijke toerritjes wegfietst maar wel graag gebruik wil maken van een extra duwtje in de rug. 

Kwalitatief hoogwaardige elektrische hybride fietsen

De nieuwste elektrische hybride fietsen van Gazelle en Batavus zijn voorzien van een krachtige motor. Dit is natuurlijk ook wel nodig als je over wisselend terrein wilt fietsen. De meeste fietsen zijn voorzien van een middenmotor van Bosch of Yamaha. Batavus heeft ook een model in de collectie met een krachtige ION achterwielmotor. Beide type fietsen zijn kwalitatief hoogwaardig en prettig in gebruik. Dit type e-bikes kenmerkt zich door zijn sportievere uiterlijk voor zowel de damesfietsen als de herenfietsen. Er is bij dit model ook heel goed nagedacht over de plaatsing van de accu waardoor je bij de lichtere elektrische fietsen de accu op de onderste framebuis geplaatst ziet om het zwaartepunt zo laag mogelijk te houden. 

Twee merken elektrische hybride fietsen van hoge kwaliteit

Batavus en Gazelle zijn twee merken waarmee wij werken. Twee Nederlandse merken waarvan de productie nog in Nederland plaatsvind en waarvan de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Beide merken bieden een hybride fiets aan speciaal voor de beginnende en ervaren toerfietsers.
In het assortiment zitten bekendere modellen zoals de Batavus Razer en de Batavus Mont Blanc en de Gazelle Cityzen en de Gazelle Chamonix

Onderhoud van uw elektrische hybride fiets

Het onderhoud van je elektrische hybride fiets is een belangrijk element welke je niet over mag slaan. Met een open kettingkast is een elektrische hybride fiets zeer comfortabel in gebruik. Het schakelgedrag van een elektrische hybride fiets is zeer prettig. Een accuut en snel reactievermogen zijn het voordeel van deze elektrische hybride fietsen. Om je fiets goed te onderhouden is het noodzakelijk dat je de ketting en tandwielen goed onderhoud. Schoonmaken kan met de handige kettingreiniger en de kettingspray is een goed smeermiddel om uw ketting roestvrij te houden. Voor verdere tips over het onderhoud van je elektrische fiets kun je altijd terecht in onze winkel, de showroom, per chat of de telefonische klantenservice

Fietsaccu van uw elektrische hybride fiets

Belangrijk onderdeel van je elektrische hybride fiets is de fietsaccu. De fietsaccu bepaalt tenslotte je actieradius (de totale hoeveelheid te fietsen kilometers met een volle accu). Ben je een fanatieke fietser of maak je lange afstanden? Kies dan een accu met een grote actieradius. Het kan zijn dan na enige periode je fietsaccu aan vervanging toe is, dan kun je deze eenvoudig vervangen en weer snel de weg op! Ga je de fietsaccu vervangen? Let dan het type accu dan past bij je elektrische hybride fiets. Voor elk merk fiets kan een ander merk accu van toepassing zijn. Daarnaast heb je wellicht nu behoefte aan een fietsaccu met een hogere actieradius, let hier goed op bij de aanschaf van een nieuw exemplaar.

elektrische hybride fiets

Is een Elektrische hybride fiets toch niets voor jou?

Kijk dan ook eens bij onze elektrische stadsfietsen! Of ben je er nog helemaal niet over uit wat voor type elektrische fiets nu bij jou past? Bekijk al onze elektrische fietsen. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment fietsen van absolute topmerken. 

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x