Elektrische Hybride damesfiets

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

Elektrische hybride damesfiets

Een elektrische hybride damesfiets is een ideale combinatie tussen een toerfiets en een sportieve fiets. Door de derailleur die in de elektrische hybride damesfiets zit heeft deze fiets zeer comfortabel en soepel schakelgedrag. Ten opzichte van andere elektrische fietsen zal het gewicht van de elektrische hybride fiets vaak iets lager liggen. Dit heeft vele voordelen als u regelmatig wilt toeren met uw elektrische hybride damesfiets. Door het prettige schakelgedrag is uw fiets reactiever tijdens het fietsen en fietst uw fiets lichter.

Onderhoud aan de elektrische hybride damesfiets

Bij een open kettingkast is het belangrijk dat u goed onderhoud pleegt aan de ketting. Doordat deze minder beschermd is tegen weersinvloeden is het noodzakelijk om de ketting en de tandwielen goed te onderhouden. Schoonmaken en onderhouden kan gelukkig makkelijk met de kettingreiniger en onderhoudsspray in ons assortiment.

Aandrijving van de elektrische hybride damesfiets

Er zijn twee type aandrijving bij de elektrische hybride damesfiets: de achterwielaandrijving en de middenmotor. Elk met zijn eigen voor en nadelen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen, neem dan gerust contact met ons op.

Andrijving middels een achterwielmotor

Bij de achterwielmotor zit de motor in het achterwiel geplaatst. Hierdoor krijgt u letterlijk een duwtje in de rug. Dit geeft het meeste het gevoel alsof u als het ware op een normale fiets fietst. Daar bent u tenslotte de drijfkracht die het achterwiel aanstuurt. Dit type motor is erg plezier als u op zoek bent naar een fiets met zo natuurlijk mogelijk rijgedrag of als u in heuvelachtig gebied woont.
Een voorbeeld hiervan zijn de Batavus Mont Blanc Easy 20V en de Batavus Mont Blanc Easy 10V.

Middenmotor aandrijving

Fietsen met een middenmotor hebben het zwaartepunt in het midden liggen. Hierdoor is de balans- en gewichtsverdeling zeer goed dankzij het lage zwaartepunt. Wel is het zo dat deze motor meer geluid kan geven als een achterwielmotor. Maar de ervaring leert dat u dit bijna niet merkt tijdens de fietstocht. Voorbeelden hiervan zijn de Gazelle Chamonix T10 Hybrid M en de Gazelle Cityzen!

elektrische hybride damesfiets

Ben je op zoek naar een elektrische fiets met gesloten kettingkast?

Kijk dan bij onze elektrische stadsfietsen van Batavus en Gazelle!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.