• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische Hybride herenfiets

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische hybride herenfiets

Een elektrische hybride herenfiets is voorzien van een derailleur. Hierdoor heeft de elektrische hybride herenfiets heel soepel schakelgedrag en fietst hij heerlijk licht. Dit is vooral ideaal voor iedereen die op zoek is naar een sportieve fiets omdat ze vele kilometers op de weg maken. De elektrische hybride fiets is bijvoorbeeld ideaal voor iedereen die op zoek is naar een fiets om de files mee te ontwijken naar werk of in het weekend grote toertochten maakt.

Elektrische hybride herenfiets onderhouden

Een elektrische hybride herenfiets heeft zoals u heeft kunnen lezen dus vele voordelen. Maar daarvoor in de ruil is het wel noodzakelijk dat de ketting en de tandwielen van de fiets goed schoon gehouden worden. Denk hierbij aan pekel tijdens gladde winterdagen of modder in de herfst. Hierdoor blijft u dit prettige rijgedrag behouden en kunt u jarenlang plezier hebben van uw elektrische hybride herenfiets. Onderhoud gaat zeer gemakkelijk met deze onderhoudsset of kettingreiniger die u bij onze accessoires kunt vinden onder het kopje onderhoud!

Twee merken elektrische hybride herenfietsen

Zowel Gazelle als Batavus maken kwaliteitsfietsen op niveau. Deze Nederlandse merken staan bekend om hun degelijke makelij. Dankzij de jarenlange ervaring die zowel Batavus als Gazelle heeft in het maken van elektrische hybride fietsen weet u dat u een prettige elektrische hybride herenfiets in huis haalt.

De aandrijving van uw elektrische hybride herenfiets

We bieden twee type aandrijving aan op de hybride herenfiets. Achterwiel-aandrijving en middenmotor-aandrijving. Beide aandrijving types hebben specifieke voordelen voor de elektrische hybride herenfiets.

Extra power via de achterwielaandrijving

Achterwielaandrijving bij de elektrische hybride herenfiets is erg comfortabel in gebruik omdat dit het meest natuurlijke rijgedrag geeft. Doordat de motor geplaatst zit in het achterwiel krijgt u een duwtje in de rug, net alsof u iets harder kunt trappen als normaal.
Voorbeelden van elektrische hybride herenfietsen zijn:
Batavus Mont Blanc Easy 20 V en de Batavus Mont Blanc Easy 10 V

Aandrijving via de middenmotor

De middenmotor bij de elektrische hybride herenfiets zit strategisch geplaatst in het midden van de fiets waardoor het zwaartepunt lager ligt waardoor de balans van de fiets als prettig word ervaren.

Elektrische hybride herenfiets

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met gesloten kettingkast?

Kijkt u dan bij onze elektrische stadsfietsen van zowel Batavus als Gazelle!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x