Elektrische hybride fiets 2015

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische hybride fiets 2015

Hou je van fietsen? En vind je het fijn om vele kilometers weg te trappen? En vind je het niet erg om af en toe wat extra liefde in je fiets te stoppen? Dan ben je bij de elektrische hybride fiets 2015 op het juiste adres! De elektrische hybride fiets is ook in 2015 ongekend populair en wij snappen wel waarom. Wat is er nu fijner dan lange toertochten maken en daarna heerlijk voldaan af te stappen?

Traditie en verniewing met de elektrische hybride fiets 2015

Traditie en vernieuwing in één? Dat klopt! Zowel Gazelle als Batavus maken gebruik van modellen die de tand des tijds weerstaan. Deze fietsmodellen komen elk jaar weer terug in het assortiment zo ook in het elektrische hybride fiets-assortiment van 2015. Deze modellen krijgen jaarlijks een kleine update wat betreft uiterlijk. Deze vernieuwende modellen zijn hun tijd zo ver vooruit dat ze actueel zijn en blijven! De fietsenmakers die uit traditioneel oogpunt al bijna eeuwenlang fietsen maken zijn zeer vernieuwend bezig!

Elektrische hybride fiets 2015, het onderhoud

Een elektrische hybride fiets 2015 fietst extra prettig vanwege de derailleur en open kettingkast. Dit geeft vele voordelen in het gebruik. Zo schakelt én fietst deze fiets soepeler dan een fiets met gesloten kettingkast. Dit heeft ook een paar kleine nadelen. Zo moeten de ketting en de tandwielen van de fiets schoongemaakt worden na een lange fietstocht. Gelukkig is dit zo gepiept dankzij onze kettingreiniger. Ook de onderhoudsset voor fietsen is zeer praktisch in gebruik en helpen u zo veel langer plezier te hebben van uw fiets! Deze accessoires helpen je snel weer op pad!

Het verzekeren van uw elektrische hybride fiets

Uw elektrische hybride fiets 2015 is snel en gemakkelijk te verzekeren via onze website. De verzekering is snel aangevraagd en voorkomt een hoop ellende als uw fiets u onteigend is.

elektrische hybride fiets 2015

Bent u op zoek naar een fiets met gesloten kettingkast?

Kijk dan eens bij de elektrische stadsfietsen!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.