Elektrische hybride fiets 2016

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische hybride fiets 2016

De elektrische hybride fiets 2016 is populair bij fietsers die op zoek zijn naar een fiets die zeer soepel schakelt en licht fietst. Door de jaren heen zijn deze fietsen lichter in gewicht geworden en beter gebalanceerd. Dit is natuurlijk wel zo fijn voor een fiets die vaak in gebruik zal zijn en die u hierom misschien wel mee wilt nemen in de trein of op een fietsendrager wilt plaatsen.

Een krachtige en snelle elektrische hybride fiets 2016

Met de komst van nieuwe technieken is de motor van de elektrische hybride fiets 2016 zeer krachtig. Met zowel de middenmotor als de achterwielmotor komt u over waar u zijn moet met minimale inspanning. En wilt u echt snel thuis zijn? Dan zit er zelfs een speed pedelec in de collectie!

Gazelle elektrische hybride fiets 2016

Gazelle maakt al tientallen jaren hoogwaardige elektrische hybride fietsen. In 2016 hebben ze een groot aantal modellen nog prettiger in gebruik gemaakt. Hierdoor kunt u er van op aan dat de elektrische hybride fiets 2016 comfortabeler als ooit is.
In deze collectie zitten de Gazelle Chamonix T10 Hybrid M, de Gazelle Cityzen C8 HM en de Gazelle Cityzen speed. Deze sportieve allerskunners zijn zeer krachtig maar toch comfortabel om te gebruiken.

Batavus elektrische hybride fiets 2016

De collectie elektrische hybride fietsen 2016 van Batavus zijn zeer smaakvol wat betreft uiterlijk. Maar wat misschien nog belangrijker is is dat ze zeer fijn zijn om mee te fietsen. Of u hem nu gebruikt als dagelijkse fiets naar het werk of in de weekenden voor een langere fietstocht – u bent verzekerd van een prettige fiets die gemakkelijk in gebruik is! Voorbeelden zijn de Batavus Isola E-Go en de Batavus Mont Blanc serie.

Onderhoud aan uw elektrische hybride 2016 fiets

Door de ketting van uw elektrische hybride fiets goed stof- en moddervrij te houden verlengt u de leeftijd van uw fiets aanzienlijk. Maar wat misschien nog belangrijker is dat u op deze wijze uw fietsplezier blijft behouden. Wij bij aanbiedingsfiets snappen dat het soms een vermoeiend klusje kan zijn. Daarom hebben wij een selectie van diverse onderhoudsmiddelen zodat u niet teveel moeite hoeft te doen, maar wel maximaal resultaat behaalt! Kijkt u eens bij onze kettingreiniger met borstels! Of deze handige onderhoudsset.

elektrische hybride fiets 2016

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met gesloten kettingkast?

Kijkt u dan ook eens bij onze elektrische stadsfietsen van Batavus en Gazelle!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.