Elektrische fiets met Impulse motor

Impulse motor elektrische fiets

De impulse motor op een elektrische fiets is een middenmotor. Dit houdt in dat de motor geplaatst is bij de trapas. Hierdoor ligt het zwaartepunt in het midden van de fiets. Een middenmotor op een elektrische fiets zorgt voor een stabiele gewichtsverdeling omdat het zwaartepunt lager ligt.
De Impulse motor zorgt voor een krachtige ondersteuning. Hoe ver u kunt rijden met deze fiets kunt u zelf bepalen aan de hand van de accukeuze. Bij een Impulse motor is er keuze uit drie accu types; Zilver – Goud en Platina.

Elektrische fiets Impulse motor

De krachtige Impulse motor bij de elektrische fiets zorgt voor urenlang fietsplezier. Dankzij de handige shift-sensor kunt u schakelen terwijl u trapt waardoor u geen hinder ondervind tijdens het fietsen. Een middenmotor is zowel prettig op vlak- als glooiend terrein waardoor het niet ondenkbaar is om de elektrische fiets met Impulse motor mee te nemen op een vakantie op de fietsendrager!
Een ander pluspunt is de walk-assist. Deze handige functie zorgt ervoor dat u ook een ondersteuning krijgt tot 6 km/uur terwijl u loopt. Dit zorgt voor een hoog gebruiksgemak.

Voorbeelden van de Impulse motor

Fietsen met een Impulse motor vallen in de categorie elektrische stadsfietsen. Deze fietsen zijn echte alleskunners en kunnen gebruikt worden in de stad alsmede op langere toertochten. De afstand die u met deze fiets kunt afleggen (actieradius) is afhankelijk van de door u gekozen accutype.
voorbeelden van fietsen met een Impulse motor zijn de Gazelle Orange C7 Hybrid M en de Gazelle Orange C8 Hybrid M. Deze fietsen uit de welbekende Gazelle Orange lijn zijn comfortabel en praktisch in gebruik!

Waarom kiezen voor een Impulse motor elektrische fiets?

  • Krachtige ondersteuning dankzij de Impulse motor
  • Goede gewichtsverdeling door de plaatsing van de Impulse motor
  • Uitgebreide accukeuze
  • Multifunctioneel inzetbaar

impulse motor

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met een middenmotor?

Kijkt u dan ook bij de fietsen met een Bosch middenmotor of een Yamaha middenmotor. En vergeet niet om een kijkje te nemen bij de top 10 van Elektrische fietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.