• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische fiets met Ion motor

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

ION Motor elektrische fiets

Een elektrische fiets met een ION motor word toegepast door Batavus. De ION motor elektrische fiets bestaat in zowel de variant met een voorwielmotor alsmede in de variant met een achterwielmotor. Het ION systeem word toegepast in de duurdere sectoren van elektrische fietsen vanwege het kwalitatief hoogwaardige systeem. Zoals Batavus het zelf zegt: “Kies je een Batavus fiets met ION technologie, dan kies je voor de meest geavanceerde elektrische fiets die beschikbaar is! Je kiest voor extreme precisie, individueel comfort en verregaande flexibiliteit.” Navraag bij diverse fietsspecialisten bevestigd dan ook dat de ION technologie zeer gewaardeerd word.

Elektrische fiets met ION motor

De individualiteit van de motor is wat er zo erg gewaardeerd wordt bij de ION technologie. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar de fietseigenschappen passen zich aan uw fietsgedrag aan. Dit komt door de rotatie- snelheids en trapkrachtsensor. Hierdoor meet de slimme computer aan uw rijgedrag af wat voor ondersteuning daarbij past, afhankelijk van het door u gekozen programma. Eigenlijk zou dus gezegd kunnen worden dat deze fiets met u meedenkt. 

Gelukkig is, ondanks de ontzettend slimme computer, een elektrische fiets met ION motor ontzettend gebruiksvriendelijk en is de fiets voorzien van een zeer uitgebreide en goed leesbare display.

ION motor in elektrische fietsen met voorwielaandrijving

In de categorie elektrische fietsen met ION motor en voorwielaandrijving heeft Batavus de Legato Easy gemaakt. Deze handige elektrische stadsfiets heeft standaard een 300 Wh accu maar er kan ook een andere accu worden besteld zoals de 400 Wh, 500 Wh en 600 Wh. En dat is nu ook één van de grote voordelen van deze elektrische fiets met ION technologie. U kunt zelf bepalen hoe ver u met de fiets wilt kunnen rijden (actieradius) op een volle accu en deze desgewenst aanpassen. Zo maakt u van uw elektrische stadsfiets een handige toerfiets waarmee u meerdere kilometers weg kunt trappen.

ION motor in elektrische fietsen met achterwielaandrijving

Ook de Batavus Mont Blanc serie is uitgevoerd met de krachtige en slimme ION motor. Deze elektrische fietsen zijn zogenoemde elektrische hybride fietsen. Multi-inzetbaar en dankzij de derailleur versnelling fietsen ze heerlijk licht. Omdat de aandrijving vanuit het achterwiel komt voelt het rijgedrag heel natuurlijk. Als u zelf trapt geeft u tenslotte ook aandrijving aan het achterwiel. Bij deze fietsen met ION motor heeft u ook de keuze uit 4 accu’s om uw actieradius zelf te bepalen. Voor enthousiaste fietsers raden wij altijd een 500- of 600 series ION accu aan waardoor u het aantal te fietsen kilometers enorm vergroot. De Batavus Mont Blanc Easy is te verkrijgen als Batavus Mont Blanc Easy 10 V en de Batavus Mont Blanc Easy 20 V.

Wanneer is een fiets met ION motor geschikt voor u?

  • Als u op zoek bent naar een elektrische fiets met veel kracht
  • Als u op zoek bent naar een slimme elektrische fiets die met u meedenkt
  • Als u graag zelf wilt bepalen welke accu u aanschaft
  • Als u graag Walk-assist en Power-assist op uw fiets heeft.

ION motor

Bent u op zoek naar een elektrische fiets maar vindt u de keuze nog moeilijk?

Kijkt u dan bij onze top 10 van elektrische fietsen! Hier vindt u de top 10 best verkochte elektriische fietsen met ion motor, Yamaha motor, Panasonic motor en Bosch middenmotor een handig overzicht. Ook helpen we u graag verder in onze winkel te Leiden.

10 1 8,9 1426