• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische fiets met lage instap

20 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

20 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische fiets lage instap

Wij hebben verschillende soorten elektrische fietsen met lage instap. Door een fiets met een lage instap kunt u makkelijker op en afstappen. De fiets heeft een dikkere onder buis die ervoor zorgt dat er meer stabiliteit bij de fiets is. De boven stang is hierdoor overbodig. Wanneer er een boven stang op een fiets zit is het moeilijker om op en af te stappen. Vaak voelt men zich veiliger met een fiets die een lage instap heeft, omdat men dan weer snel met beide voeten op de grond staat. Elektrische fietsen met een lage instap zijn uitermate geschikt als senioren fiets of voor mensen met lichte evenwichtsproblemen.

Verschillende typen elektrische fietsen met lage instap

De merken die bij ons elektrische fietsen verkopen met lage instap zijn Batavus en Gazelle. Hierbij kan uit verschillende frame maten gekozen worden:

De prijzen van de fietsen verschillen tussen de €1300 en meer dan €2200 euro. Hierdoor is er voor iedereen in elke prijsklasse wel een geschikte fiets te vinden.

Voordelen elektrische fiets

Een elektrische fiets heeft verschillende voordelen, dan een gewone fiets. Met een elektrische fiets kan makkelijker langere afstanden gefietst worden. U hoeft niet meer hard te trappen om vooruit te komen, dit gaat bijna vanzelf. De accu is elektrisch, dus die kan weer makkelijk opgeladen worden. Vaak is een elektrische fiets de ideale uitkomst voor wat oudere mensen die graag lange afstanden fietsen. Dit in combinatie met een lage instap is helemaal ideaal.

Fiets accessoires

Het is belangrijk om bij fietsen goede accessoires te hebben die het fietsen gemakkelijker maken. Wij hebben in ons assortiment goede fietssloten die ervoor zorgen dat uw fiets minder makkelijk gestolen wordt. We hebben kinderzitjes die voor -en achterop kunnen. Hierdoor heet u en uw kind veel rijplezier tijdens het fietsen. Wat ook belangrijk is, is een goede fietspomp die ten aller tijde mee kan tijdens het fietsen om een lekke band te voorkomen. Om de fiets op te leuke zijn er verschillende fietsmanden, kratten en tassen te verkrijgbaar, tevens zorgen deze artikelen er ook voor dat u meer kan vervoeren op de fiets.

Normale fiets met lage instap?

Toch geen elektrische fiets nodig? Ook een reguliere fiets met lage instap behoort tot ons assortiment. Ook deze fietsen hebben wij van topmerken als Batavus en Gazelle en zijn een stuk goedkoper in aanschaf van de e-bike variant.

 

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x