Elektrische Fiets 2016

Elektrische fiets 2016 kopen?

In de wereld van elektrische fietsen zijn in 2016 grote stappen gemaakt wat betreft de technolgie. Zowel Batavus als Gazelle maken kwalitatief zeer hoogwaardige fietsen. Omdat wij van Aanbiedingsfiets vinden dat u gebruik moet kunnen maken van de nieuwste fietsen bieden wij ze tegen een zeer lage prijs aan. In de laatste jaren zijn bijvoorbeeld onder andere de NuVinci naaf op de markt gekomen en heeft de high speed pedelec zijn intrede gedaan. Lezen jullie mee wat er nieuw is in de 2016 collectie?

Elektrische fiets 2016, een generalist of specialist

De elektrische fiets 2016 krijgt steeds meer een multi-purpose functie. Deze generalisten zijn eigenlijk de multi-taskers tussen de elektrische fietsen. Stadsfietsen zijn niet meer alleen geschikt voor, zoals de naam het zegt, stad. Maar ook voor langere afstanden is deze fiets steeds meer geschikt. Zo kunt u hem doordeweeks gebruiken voor kortere ritten en bijvoorbeeld in het weekend voor een prettige toertocht. Maar, ook de categorieen met specialisten zijn steeds uitgebreider. De elektrische fiets 2016 kent specialisten in de categorie elektrische hybride fietsen en de speed pedelecs. Beide hebben zich meer en meer gericht op het toeren- en lange afstanden fietsen met een hoog comfort (en snelheid!).

Gazelle elektrische fietsen 2016

Het Gazelle segment heeft diverse elektrische fietsen in het 2016 assortiment. Zo zijn er elektrische dames- en herenfietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische hybride fietsen en speed pedelecs. Alle categorieen zijn technisch hoogwaardig maar toch zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de intiutieve manier van gebruiken kunt u al snel met uw elektrische fiets uit de voeten. Gazelle heeft al decennialange ervaring in het maken van fietsen en past deze ervaring naadloos toe op het relatief nieuwe segment elektrische fietsen.

Batavus elektrische fietsen 2016

Batavus elektrische fietsen 2016 zijn prettig in gebruik en comfortabel om op te fietsen. De veelal in het oog springende design van Batavus is het resultaat van de zoektocht naar fietsen die leuk zijn om op te fietsen. Deze vernieuwingsdrang zien we ook terug in de kwaliteit van de fietsen want ondanks de jarenlange ervaring schuwen ze vernieuwing absoluut niet. Batavus heeft elektrische heren- en damesfietsen, elektrische stadsfietsen en elektrische hybride fietsen.

De motortypes van de elektrische fiets 2016

Bij de elektrische fiets 2016 collectie is er keuze uit een achterwiel, midden – en voorwielmotor. Deze drie motortypes hebben hun eigen specifieke voordeel ten opzichte van elkaar. 

Aangedreven met een achterwielmotor

Dit aandrijvingstype zien we in 2016 enkel bij de hybride collectie. Het voordeel van de achterwielmotor is dat het rijgedrag heel natuurlijk aanvoelt. Dit komt omdat, als je zelf trapt, de aandrijving ook vanuit het achterwiel komt. Vooral in heuvelachtig gebied komt deze fiets goed tot zijn recht. Voorbeelden van elektrische fietsen in 2016 met een achterwielmotor zijn: De Batavus Mont Blanc Easy 10V en de Batavus Mont Blanc Easy 20V.

Middenmotor aandrijving

De elektrische fiets 2016 met een middenmotor is het populairst onder weggebruikers. Dit komt omdat het zwaartepunt van de middenmotor erg laag ligt. Hierdoor is de wegligging en reactiesnelheid van dit aandrijvingstype zeer optimaal. Voorbeelden van fietsen met een middenmotor zijn: De Batavus Stream, de Gazelle Chamonix T10 HM en de Gazelle Cityzen Speed.

Voorwielmotor aandrijving 

Een voorwielmotor zien we voornamelijk in stadsfietsen. Vanwege het compacte karakter van de voorwielmotor en zeer stille rijvermogen hoor je deze fiets vrijwel niet en is de motor vrijwel onzichtbaar. Vanwege de compacte technologie is de prijs van dit type fietsen vaak gunstiger ten opzichte van de andere motortypes. Voorbeelden van elektrische fietsen 2016 met een voorwielmotor zijn: De Gazelle Miss Grace C7 Hybrid F, de Batavus Genova E-Go en de Gazelle Orange C7 Hybrid F.

elektrische fietsen 2016

Niet elektrisch fietsen in 2016?

Met een mooie collectie elektrische fietsen 2016 is er voor ieder wat wils, maar wil je toch liever een fiets zonder elektrische aandrijving of ondersteunig? De 'normale' fietsen kunt u hier vinden!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.