• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische Fiets 2018

Producten 1-24 van 39

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 39

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische Fiets 2018

Ondanks zijn relatief korte bestaan is de elektrische fiets niet meer weg te denken uit Nederland fietsland. Deze fietsen zijn praktisch, zorgen ervoor dat je in korte tijd een grote afstand af kunt leggen of meer kunt genieten van de omgeving. Het vergroot dus de mobiliteit in diverse opzichten.
Elektrische fietsen zijn allang niet meer behouden aan een specifiek publiek. Elektrische fietsen worden steeds vaker gebruikt door scholieren, toerfietsers en als elektrische moederfiets. Elektrische fietsen zijn in 2018 dan ook multi-inzetbaar!

De elektrische fiets - drie motortypes in 2018

Of je nu op zoek bent naar een voorwielmotor, een middenmotor of een achterwielmotor – in onze collectie elektrische fietsen van Batavus en Gazelle zijn ze ruim vertegenwoordigd en zeer scherp geprijsd. Bij aanbiedingsfiets bieden we elektrische fietsen van seizoen 2018 tegen aanbiedingsprijzen.

elektrische fietsen 2018
elektrische fiets 2018
elektrische fiets 2018
elektrische fiets 2018

Elektrische fietsen met voorwielmotor in 2018

De voorwielmotor is een zeer populaire keuze. De voorwielmotor, ook in het seizoen 2018, is zeer aantrekkelijk geprijsd. Dit aandrijvingstype zie je in de categorie elektrische stadsfietsen 2018 en zijn verkrijgbaar van zowel Gazelle als Batavus. Door de plaatsing van de motor en de gesloten kettingkast is een elektrische fiets met voorwielmotor onderhoudsarm en dus ideaal voor iedereen die op zoek is naar een fiets waarmee je kunt doen waarvoor hij simpelweg gemaakt is – fietsen.

Elektrische fiets met middenmotor in 2018

Elektrische fietsen met een middenmotor zijn zeer geliefd. Vanwege hun lage zwaartepunt en kwalitatief hoogwaardige Bosch, Yamaha of Shimano Steps middenmotor is dit de ideale fiets voor mensen die graag willen toeren. De elektrische fiets met middenmotor bevind zich in 2018 in zowel de categorie elektrische toerfietsen en bij de elektrische stadsfietsen.

Gazelle elektrische fietsen 2018

Publiekslievelingen zoals de Gazelle Miss Grace 2018, de Gazelle Chamonix en de Gazelle Orange zijn ook in 2018 weer van de partij! Deze elektrische Gazelle fietsen staan bekend om hun hoogwaardige makelij en van een groot bedieningsgemak. Een elektrische fiets moet natuurlijk vooral zorgen voor groter comfort en daar hoort eenvoudige bediening ook bij. Bij alle Gazelle elektrische fietsen uit 2018 is het ook mogelijk om een (extra) fietsaccu aan te schaffen.

Batavus elektrische fietsen 2018

Batavus elektrische fietsen kenmerken zich door het innovatieve en eigenzinnige karakter van de elektrische fietsen. Ook in 2018 worden de elektrische fietsen gekenmerkt door het leuke design, praktische gebruik en kwalitatieve makelij. Nieuw in het assortiment is de Batavus Dinsdag E-go. Maar ook de Batavus CNCTD E-Go, de Batavus Diva E-Go en de Batavus Stream staan bekend om hun hoge prijs- kwaliteitsverhouding. Ook voor de Batavus elektrische fietsen zijn er diverse fietsaccu’s te bestellen. Dit vergroot uw gebruiksvermak.

Te jong voor de elektrische fiets? Wel nee!

In de afgelopen jaren is de leeftijd van de gemiddelde elektrische fiets gebruiker sterk gedaald. Waar de elektrische fiets in eerdere jaren vooral een imago had dat deze voor de oudere weggebruiker was is dat allang achterhaald! Een elektrische fiets is voor alle leeftijden! Kijk maar eens naar de elektrische transportfietsen die ideaal zijn voor scholieren die een lange afstand moeten overbruggen naar school of naar de speed pedelecs waar veel forenzen gebruik van maken om langs de file te rijden! En ook onze nieuwste generatie krijgt deze manier van fietsen met de paplepel ingegoten. Op de elektrische mamafiets zit jouw kleine eerste rang!

elektrische fietsen 2018
elektrische fiets 2018
elektrische fiets 2018
elektrische fiets 2018

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets uit seizoen 2018?

Kijk dan ook eens bij onze collectie stads- en lifestylefietsen uit 2018!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x