Elektrische Fiets 2019

Producten 1-24 van 41

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 41

Pagina
12 24 36

Elektrische fietsen 2019

De elektrische fiets is ook in de collectie van 2019 niet meer weg te denken. De trend van fietsen met trapondersteuning wordt ook dit seizoen weer verder doorgezet. Je ziet de e-bikes in elk segment terugkomen. Waar dit type fiets vroeger alleen bestemd was voor ouderen of mensen met een beperking kennen we tegenwoordig in bijna elke tak van fietssport een elektrische fiets.

Elektrische fietsen met voorwielmotor en middenmotor in 2019

In de collectie 2019 vinden we voornamelijk 2 type motoren terug, te weten de voorwielmotor en de middenmotor. Beide kennen zo hun voor- en nadelen. Of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets van Batavus, Gazelle, Freebike of Multicycle, bij Aanbiedingsfiets.nl zijn ze altijd scherp geprijsd en mag je de beste service verwachten.

Miss Grace 2019
Orange 2019

De voorwielmotor bij elektrische fietsen in 2019

Ook in 2019 zijn er weer nieuwe modellen elektrische fietsen uitgebracht met een voorwielmotor. Het voordeel van deze motor is het gevoel dat je vooruit getrokken wordt en het weinige geluid dat de motor maakt. Daarnaast zijn elektrische fietsen met dit type motor scherper geprijsd. Fietsen met een voorwielmotor vallen in de categorie stadsfietsen en hebben daardoor een gesloten kettingkast. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de fietsen relatief onderhoudsarm zijn. 

Elektrische fietsen in 2019 met middenmotor

Het tweede type motor wat we veel tegenkomen in de collectie van 2019 is de elektrische fiets met middenmotor. Bij deze e-bikes is de motor centraal bij de trapas geplaatst. Dit resulteert in een laag zwaartepunt. Hierdoor ligt de fiets veel stabieler op de weg en heeft dus een betere wegligging. Een van de meest bekende merken middenmotoren is die van Bosch. Deze motor levert een grote hoeveelheid kracht en heeft een grote actieradius. Andere merken middentoren zijn bijvoorbeeld Yamaha en Impulse.

Gazelle collectie elektrische fietsen 2019

Gazelle heeft ook voor de collectie van 2019 nieuwe elektrische fietsen op de markt gebracht. Of nou ja, niet helemaal nieuw. De collectie bevat fietsen met de nieuwste onderdelen en de meest recente software. We zien bekende en populaire modellen terugkeren, waaronder:

Chamonix 2019
Heavy duty 2019

De juiste versnelling bij elektrische fietsen in 2019

Niet alleen de motor verschilt per e-bike, ook het type versnellingen is belangrijk om rekening mee te houden. Zo is een derailleur versnellingssysteem perfect om langere afstanden mee te rijden door het grote aantal versnellingen. Dit systeem vind je terug in elektrische hybride fietsen die vooral geschikt zijn voor het meer sportieve gebruik. Daarnaast zijn er ook elektrische fietsen met een naafversnelling. Deze versnelling zit altijd in het achterwiel van je fiets en is onderhoudsarm. Je kan ook schakelen als je stilstaat en de kettingkast hoor je bijna niet. Wanneer je liever voor het grootste schakelgemak en de beste prestaties wil gaan, is elektronisch en automatisch schakelen iets voor jou. Sensoren meten je snelheid en trapfrequentie en passen zo de juiste versnelling hierop aan. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.