• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische fiets motor achterwiel

Elektrische fiets met achterwiel motor

De voordelen van een elektrische fiets met een achterwielmotor:

  • De ervaring om vooruit geduwd te worden
  • Een erg stille motor
  • Stabiele wegligging

De nadelen van een elektrische fiets met een achterwielmotor:

  • Gewicht voornaamelijk aan de achterzijde
  • Alleen te combineren met een derailleurversnelling
  • Motor heeft een iets lager rendement

Bekijk al onze elektrische fietsen met achterwiel motor hieronder, of ga naar de elektrische fietsen met voorwiel motor of de elektrische fietsen met middenmotor.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Elektrische fiets motor achterwiel

Een elektrische fiets met achterwielmotor geeft een zeer natuurlijke fietservaring. Dit omdat, als u zelf zonder ondersteuning fietst, u ook de aandrijving vanuit het achterwiel krijgt. Hierdoor voelt het aan alsof u normaal fietst.

De voordelen van een achterwiel motor bij een elektrische fiets

Het voordeel van een achterwielmotor is tegelijkertijd ook het grootste nadeel. Vanwege de plaats in de fiets is het alleen mogelijk om deze fiets in combinatie met een derailleur versnelling te gebruiken. Een derailleur is een ontzettend prettig versnellingssysteem waarmee u zeer soepel en prettig kunt schakelen. Ook fietst de elektrische fiets met achterwiel motor erg licht vanwege de derailleur.
Het nadeel van een derailleurversnelling is dat het onderhoud wat meer tijd vraagt. Ook is de fiets is minder makkelijk te verplaatsen als een fiets met middenmotor, juist omdat het gewicht zich meer aan de achterkant bevind. Maar als het gewicht aan de achterkant u niet afschrikt is de plaatsing van de motor in het achterwiel een fijne keuze. U fietst heerlijk soepel vele kilometers weg!

Batavus elektrische fiets met een motor in het achterwiel

Batavus staat bekend om zijn jarenlange productie van fietsen. Het merk heeft dankzij deze jarenlange productie veel ervaring in het maken van fietsen. Ze maken dan ook zeer hoogwaardige elektrische fietsen die zeer intuitief te gebruiken zijn. Binnen de categorie elektrische fietsen met een motor in het achterwiel is de Batavus Mont Blanc Easy te vinden. Er zijn twee varianten van deze fiets gemaakt. De Batavus Mont Blanc Easy 10 V en de Batavus Mont Blanc Easy 20 V. Beide fietsen hebben een uitgebreide accukeuze waardoor u zelf kunt bepalen hoever u kunt fietsen.

elektrische fiets achterwiel motor

Is de elektrische fiets met achterwiel motor niet aan u besteed?

Kijkt u dan bij de fietsen met voorwielmotor of middenmotor!

10 1 8,9 1426