Voorwiel motor elektrische fiets

Producten 1-24 van 26

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 26

Pagina
12 24 36

Voorwiel motor elektrische fiets

De elektrische fiets met voorwiel motor is zeer populair. En terecht, al zeggen w ij het zelf. Dankzij de zeer lage prijs is de elektrische fiets met voorwiel motor zeer budget vriendelijk. Dit aandrijvingstype is te vinden in de categorie elektrische stadsfietsen. Zo zijn er elektrische fietsen met voorwiel motor van Gazelle maar ook van Batavus.
In het volgende overzicht leest u alle voor- en nadelen van een elektrische fiets met de motor in het voorwiel.

Voordelen van voorwiel motor elektrische fiets

Naast het budgetvriendelijke aspect van de voorwiel motor in de elektrische fiets heeft dit aandrijvingstype ook andere voordelen. Zo is de motor vaak geruislozer en hoort u dus minder van de aandrijving. Ook estetisch kan de voorwielmotor plezierig zijn. De plaatsing is meestal zo dat de motor totaal niet opvalt in het voorwiel.

De nadelen van een voorwiel motor elektrische fiets

Het fietsgedrag van een voorwiel motor in de elektrische fiets is iets minder natuurlijk dan bij een middenmotor. Omdat de aandrijving vooraan zit kan het gevoel ontstaan dat je vooruit getrokken wordt. Maar dit went snel.

Fietsen met een voorwielmotor

Omdat alle fietsen met een voorwielmotor binnen de categorie stadsfietsen vallen is er gelijk 1 bijkomend voordeel. Deze fietsen zijn relatief onderhoudsarm omdat ze een gesloten kettingkast hebben. Hierdoor is de voorwielmotor vaak een goede keuze voor iedereen die geen gedoe wil, maar gewoon wil fietsen!

Gazelle elektrische fietsen met een voorwielmotor

Gazelle heeft een ruim assortiment fietsen met voorwielmotor. Deze comfortabele fietsen zijn gunstig geprijsd en compleet gemaakt met fietsgemak als belangrijkste uitgangspunt. Deze fietsen zijn gemakkelijk te bedienen. Voorbeelden van Gazelle elektrische fietsen met een voorwielmotor zijn:
De Gazelle Orange C7+ Hybrid F, de Gazelle Balance Hybrid F en de Gazelle Miss Grace C7 Hybrid F.

Batavus elektrische fietsen met een voorwielmotor

Batavus maakt fietsen met voorwielmotor voor korte – en lange afstanden. In deze categorie bevinden zich diverse fietstypes die stoer zijn of juist sportief. Wat u ook zoekt, er is binnen deze collectie ruime keuze. Voorbeelden van Batavus elektrische fietsen met een voorwielmotor zijn:
De Batavus Monaco E-Go, de Batavus CNCTD E-Go en de Batavus Genova E-Go

voorwielmotor

Bent u op zoek naar een stabiele ondersteuning en natuurlijk rijgedrag?

Kijkt u dan ook eens bij de elektrische fietsen met midden motor!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.