• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Multicycle Elektrische fietsen

5 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

5 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Nederlands kwaliteitsmerk

Multicycle staat al sinds 1977 voor degelijkheid, comfort en hoge kwaliteit. Dit Nederlandse merk, afkomstig uit de Achterhoek, maakt fietsen met grote passie en inzet in de fietsenbranche. Met grote vakmanschap worden de multicycle elektrische fietsen ontwikkeld, gemaakt en afgemonteerd. Doordat de fietsen handmatig gecontroleerd worden en niets aan het toeval word overgelaten bent u gegarandeerd van een elektrische multicycle fiets met de beste kwaliteit die het bedrijf u geven kan.

Multicycle elektrische fietsen - Designed around you

De elektrische fietsen van Multicycle zijn altijd voorzien van de nieuwste innovaties en verbeteringen. Hiervoor gebruiken ze de ervaringen en opmerkingen van klanten en dealers. Met deze input maakt Multicycle hun fietsen nog beter. Dit levert fietsen op waar bijzonder goed rekening is gehouden met de eisen van de berijder.
Zo zijn de E-bikes van Multicycle lager van gewicht dan de gemiddelde elektrische fiets. Dit is vooral een groot voordeel als u de fiets vaak mee wilt nemen met de auto of als u een keer zonder ondersteuning moet fietsen. Ook merk je dat deze fietsen lekker licht sturen en trappen.

Multicycle E-Bike

Met een elektrische fiets van Multicycle koopt u een stukje vakmanschap en heeft u een grote keuze uit diverse modellen die u naar uw voorkeur aan kunt passen. Met een 440 Wh. accu weet u zeker dat u zorgeloos veel kilometers fietsen kunt.
In de Multicycle E-bike collectie bevinden zich 5 basistypes die elk weer een legio aan keuzes bieden.

  • Multicycle Expressive
  • Multicycle Legend
  • Multicycle Tour
  • Multicycle Xelo
  • Multicycle Spirit

Bij alle elektrische fietsen kunt u zelf kiezen uit de plaatsing van de motor, schakelsysteem en frametype. Zo weet u zeker dat u een E-bike vind waarbij u de regie in handen heeft wat betreft fietsgemak en comfort.

Multicycle E-Bike

Bent u op zoek naar een Multicycle fiets?

kijkt u ook eens bij onze collectie multicycle fietsen zonder ondersteuning! Naast de multicycle fiets hebben we ook elektrische fietsen en gewone fietsen. Deze fietsen bestaan uit verschillende modellen, zoals een papafiets, gazelle fiets en nog veel meer. 

10 1 8,8 1371
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x