Multicycle elektrische damesfietsen

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

Elektrische damesfiets van Multicycle

Het Nederlandse Multicycle is uniek in zijn opzet en mate van kwaliteitscontrole. Dit bedrijf maakt fietsen van het begin tot het einde met grote zorg. Er is één monteur verantwoordelijk voor het samenstellen van de fiets. Dit is erg prettig want zo is er een minimale foutmarge. Een ander groot voordeel is de standaard sterke accu die u krijgt geleverd bij een Multicycle damesfiets. De accucapaciteit van alle ebikes bedraagt 480 Wh. Omdat Multicycle de software voor de motor zelf maakt en toepast heeft u altijd de nieuwste technologie in huis. De damesfiets van Multicycle is modern én helemaal aangepast aan uw wens!

5 types elektrische damesfieten van Multicycle!

Bij Multicycle kunt u kiezen uit een van de vijf type fietsen. Deze E-bikes zijn:

  • De Multicycle damesfiets Expressive elektrische 
  • De Multicycle damesfiets Legend elektrische 
  • De Multicycle damesfiets Xelo elektrische 
  • De Multicycle damesfiets Tour elektrische 
  • De Multicycle damesfiets Spirit elektrische 

alle vijf de types hebben hun unieke kenmerken. U kunt binnen het type ook nog eens kiezen voor diverse uitvoeringen zodat u zeker weet dat de damesfiets van Multicycle goed bij u past. Wilt u een voorwielmotor of een middenmotor? Of past een achterwielmotor meer bij wat u zoekt? Gelukkig is het allemaal minder ingewikkeld dan het lijkt. Vertel ons uw wensen en wij kijken welke fiets het best bij u past!

Lichtgewicht fietsen

De elektrische fietsen zijn, behalve kwalitatief zeer hoogwaardig, ook lichtgewicht. Dit is een groot voordeel wat betreft wendbaarheid en comfort tijdens het fietsen. Ook heeft het als bijkomend voordeel dat de elektrische damesfiets van multicycle gemakkelijk opgetild kan worden zodat hij op de fietsendrager kan worden geplaatst of in de trein. Dit is natuurlijk ideaal voor als je vele kilomters wilt toeren.

multicycle elektrische damesfiets

Ben je op zoek naar een elektrische damesfiets?

Kijk dan ook eens bij onze totale collectie elektrische fietsen!

 

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.