• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Multicycle Ebike

2 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

2 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Een Multicycle E-Bike

Met een multicycle e-bike koop je een product waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Deze elektrische fietsen worden gemaakt in de Nederlandse achterhoek alwaar het Nederlandse merk Multicycle al sidns 1977 fietsen maakt. Hierdoor hebben ze ruim ervaring op kunnen doen in de fietsenbranche en goed kunnen ondervinden wat wel en niet werkt voor de kritische fietsenkopers die wij Nederlanders zijn!

Kwaliteit en vakmanschap bij Multicycle

Made in Holland is een kreet die niet loos word toegepast op de fietsen van Multicycle. De e-bikes worden met zorg en toewijding gemaakt. Eén monteur maakt jouw elektrische fiets van het begin tot het einde klaar waardoor er, naast een grondinge eindcontrole, ook geen marge voor fouten is. Deze mate van zorg is zeldzaam in een wereld waar veel van machinale productie gebruik word gemaakt. Ook worden alle onderdelen zorgvuldig samengesteld in de eigen wielenmakerij, lakkerij, montage- en elektronica afdeling in de Hollandse achterhoek.

Mooi uiterlijk én innerlijk

Op het moment dat je jouw Multicycle E-Bike in handen krijgt weet je dat hij met veel zorg en liefde voor jou gemonteerd is. Er is een grote keuze aan types te vinden in de collectie e-bikes. Binnen deze typefietsen is het mogelijk om allerhande keuzes te maken om voor jou op de ultieme elektrische fiets te vinden, een fiets die echt bij jou past. Zo is er de mogelijkheid om te kiezen uit motortype maar ook het soort frame. Een normale instap of een verlaagde - wat voor jou werkt, dat is belangrijk! Het is dan ook niet voor niets dat Multicycle de slogan "designed around you" gebruikt!

Multicycle E-Bike

Ben jij op zoek naar een Multicycle E-Bike? Kijk dan eens bij de diverse types die we in onze voorraad hebben:

  • Multicycle Expressive E-Bike
  • Multicycle Legend E-Bike
  • Multicycle Xelo E-Bike
  • Multicycle Tour E-Bike
  • Multicycle Spirit E-Bike

 

 

 

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x