• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Multicycle elektrische herenfietsen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Multicycle herenfiets

Het is een logische stap om in je zoektocht naar een goede elektrische herenfiets uitkomt bij Multicycle. Dit Nederlandse merk zit sinds 1977 gevestigd in de Achterhoek en heeft sindsdien grote stappen gemaakt en kan zich tegenwoordig tot een van de betere fietsenmerken in Nederland kenmerken. Wat zo uniek is aan de elektrische herenfietsen van Multicycle is dat ze van het design af aan rekening houden met de eindgebruiker. Er is een groot scala aan opties waar u uit kunt kiezen en dat maakt dit merk zo uniek.
Elke fiets word door één persoon samengesteld waardoor de kans op fouten in de assemblage minimaal zijn. We kunnen dus wel stellen dat Multicycle hun ebikes met zorg en liefde maakt.

Kwaliteit ontmoet design bij Multicycle herenfiets

Aan alles is gedacht bij een multicycle herenfiets. Het is mogelijk om te kiezen uit meerdere type fietsen en binnen deze types zijn er weer diverse keuzes mogelijk. Motortype, versnellingstype en de plaatsing van de stang – alles “designed around you”! En daar eindigt het niet. Want elke keer word er weer nagedacht en teruggekeken op een ontwerp. Kan het nog beter?

Technologie

Dat de makers van uw multicycle herenfiets alles in huis hebben om uw nieuwe fiets te maken mag duidelijk zijn. Toch is het fijn om te weten dat ze bij multicycle veel aandacht besteden aan de modernste technologie op het gebied van elektrische fietsen. Multicycle heeft een afdeling waar de ontwikkeling van de electronica plaatsvind en er constant word nagedacht over de optimalisering van de software op het gebruik van de Nederlandse fietser. Er wordt nagedacht over veiligheid,de mate van ondersteuning en de omstandigheden waar de multicycle herenfiets gebruikt zal worden.

Multicycle elektrische herenfiets

Ben jij op zoek naar een Multicycle Elektrische herenfiets? Kijk dan eens bij de diverse types die we in onze voorraad hebben:

  • herenfiets Multicycle Expressive E-Bike
  • herenfiets Multicycle Legend E-Bike
  • herenfiets Multicycle Xelo E-Bike
  • herenfiets Multicycle Tour  E-Bike
  • herenfiets Multicycle Spirit  E-Bike

 

 

 

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x