• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Multicycle Legend

1 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

1 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Multicycle Legend; een legendarisch goede e-bike

De Multicycle Legends is gemaakt met een focus op hoge kwaliteit, comfort en veiligheid. Deze fiets heeft een klassieke, bijna Italiaanse design-uitstraling.De fiets is niet alleen mooi om te zien maar ook zeer comfortabel in gebruik. Door het lichtgewicht aluminium frame is de fiets lichter dan de gemiddelde elektrische fiets. Toch is de fiets, ondanks het geringe gewicht erg stevig en veilig in gebruik.

Eén legende, vijf uitvoeringen

De Multicycle Legend is in vijf verschillende uitvoeringen gemaakt. Zo is het mogelijk om een fiets te kiezen die helemaal aan jouw wensen voldoet. De keuze bestaat uit versnellingstype, frametype en motorplaatsing. De optie bestaat om te kiezen voor een frame met een normale of verlaagde instap, een middenmotor, voorwielmotor en een achterwielmotor. De fietsen van multicycle zijn standaard uitgevoerd met een sterke accu. De beschikbare modellen zijn:

  • Multicycle Legend-EF; lichtgewicht, voorwielmotor en een gesloten kettingkast
  • Muticycle Legend-EM; Lichtgewicht, middenmotor en een gesloten kettingkast
  • Muticycle Legend-SEF; Lichtgewicht, voorwielmotor en een derailleur versnelling
  • multicycle Legend-SEM; lichtgewicht, middenmotor en een derailleur versnelling
  • Multicycle Legend-SER; lichtgewicht, middenmotor en een derailleur versnellingen

Welke Multicycle Legend je ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt volgens de kenmerken die Multicycle zo uniek maakt. Elke fiets is met de hand in elkaar gezet door één monteur, hoge kwaliteitscontrole en oog op veiligheid.

Keuzehulp bij de aanschaf van je Multicycle Legend

Met zoveel verschillende opties snappen we het als je moeite hebt met het kiezen van de fiets die bij al jouw wensen past. Daarom helpen we je graag op weg. Al je vragen betreffende de Legend E-Bike kun je stellen via onze telefonische klantenservice, de e-mail, chat of fysiek in onze winkel te Leiden. Waar je ook woont in Nederland, je hebt altijd de mogelijkheid om met ons te overleggen!

 multicycle Legend

Op zoek naar een elektrische fiets?

Kijk dan ook eens bij onze gehele collectie elektrische fietsen!

 

10 1 8,8 1371
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x