• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Multicycle 2016

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Multicycle elektrische fietsen 2016

Op de valreep van 2016 kunnen wij met trots een nieuw merk van elektrische fietsen in ons assortiment aankondigen. Multicycle is sinds kort aanwezig in ons assortiment. Dit merk afkomstig uit de achterhoek maakt al sinds de jaren 70 fietsen en heeft een grote kennis van hoogwaardige toerfietsen. Dat we voor multicycle hebben gekozen als aanwinst in 2016 is vanwege de hoge kwaliteit die ze leveren.

Hoge kwaliteitscontrole

Het eerste wat opvalt aan Multicycle is de hoge kwaliteitscontrole. Een elektrische fiets word in elkaar gezet door één monteur die het proces van het begin tot het einde afrond. Hierdoor heb je een fiets waarbij geen ruimte is voor fouten. Het vakmanschap en kennis vind je in alle aspecten terug. Hierdoor weet je zeker dat de fiets die jij wilt hebben een goed stukje maatwerk is.

Lichtgewicht

Een elektrische fiets uit het 2016 assortiment van Multicycle is gegarandeerd lichtgewicht. Geen enkele fiets komt boven de 22 kilogram uit. Dit is uniek voor een elektrische fiets omdat ze vaak toch zwaarder zijn door de motor en accu. Met de 22 kilogram van een elektrische multicycle fiets til je de fiets met gemak op de fietsendrager of in de trein. Hierdoor is dit een ideale elektrische fiets voor de bewuste toerfietser die graag en veel wil fietsen.

Omdenken

Bij Multicycle hebben ze in 2016 en voorgaande jaren een omdenkproces doorgemaakt. In plaats van een fiets te ontwerpen die bij een motor past hebben ze een grote technische afdeling die de motor- en software toepast op de fiets.
Ze zijn de enige Nederlandse fabrikant die de elektronische componenten zelf ontwerpen en laten maken.
In de praktijk betekent dit dat je een betrouwbare én duurzame elektrische fiets hebt waarvan je zeker weet dat de elektronica goed bij het gebruik past.

Feedback

Een groot voordeel aan Multicycle is dat ze zeer open staan voor feedback. Dit is ook een reden waarom wij in 2016 gebruik zullen maken van hun fietsen. Er word veel onderzoek gedaan naar de wensen van de fietsers die gebruik maken van Multicycle elektrische fietsen en ook de huidige gebruikers kunnen met hun feedback terecht. De slogan “designed around you” is dan ook echt van toepassing op dit moderne merk.
Multicycle tilt de elektrische fiets naar een heel nieuw niveau en we hopen u dan ook in 2016 en volgende jaren op weg te kunnen helpen naar je ideale fiets!

Multicycle elektrische fietsen 2016

Ben je op zoek naar een elektrische fiets van Multicycle?

  • Kijk hier bij de Multicycle Expressive e-bike 2016
  • Kijk hier bij de Multicycle Legend e-bike 2016
  • Kijk hier bij de Multicycle Xelo e-bike 2016
  • Kijk hier bij de Multicycle Tour e-bike 2016
  • Kijk hier bij de Multicycle Spirit e-bike 2016

 

10 1 8,8 1235
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x