Multicycle Spirit

De Multicycle Spirit

De multicycle spirit. De multicycle Spirit heeft alles in huis wat je van multicycle kunt verwachten. Een hele hoge kwaliteit, ideaal voor lange- en korte tochten en prarchtig om te zien. Deze fiets is wat dat betreft echt een ideale representatie van de Multicycle bedrijfsspirit.
Deze prachtige fiets is voorzien van leren ergonomische handvatten, een leren zadel en snelbinders met een bruin accent. Dit zorg ervoor dat deze fiets een zeer eigentijds karakter heeft.

Een ideale combinatie

Of je nu op zoek bent naar een fiets voor woon-werkverkeer of langere toertochten - de Multicycle Spirit heeft het allemaal in huis. De Multicycle Spirit-EF en de Multicycle Spirit-EM hebben de gesloten kettingkast die zo typerend is voor een stadsfiets dankzij het onderhoudsarme karakter en de multiccle Spirit-SEF en de Multicycle Spirit-SEM hebben een derailleur versnelling waardoor je urenlang kunt toeren zonder vermoeid te raken.
Met de standaard gemonteerde hydraulische remmen remt u altijd krachtig en vlot zodat u zeker weet dat u op het juiste moment stil staat.

Motorkeuze

Zowel bij de versie met een gesloten kettingkast of de versie met derailleurversnelling kunt u kiezen uit een middenmotor of een voorwielmotor.
gesloten kettingkast:

  • De Multicycle Spirit-EF; met voorwielmotor
  • De Multicycle Spirit-EM; met middenmotor

de versie met derailleurversnelling:

  • De Multicycle Spirit-SEF; met voorwielmotor
  • De Multicycle Spirit-SEM; met middenmotor

Ben je op zoek naar een e-bike?

Bekijk hier onze ruime collectie met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor! Naast de multycicle hebben wij nog andere elektrische fietsen. Kijk bij onze top 10 elektrische fietsen om te zien welke fiets het beste bij u past. 

 

 

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.