• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Multicycle Tour

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Multicycle Tour

De Multicycle Tour is uniek in zijn soort. Deze fiets heeft een uniek frame met sierlijke details. Omdat deze fiets een gesloten kettingkast heeft is hij zeer onderhoudsarm en goed beschermd tegen invloeden van buiten. Omdat de fiets voorzien is van 8 versnellingen heeft u alles wat u nodig heeft om onderweg comfortabel te fietsen.
Omdat we in het Nederlandse klimaat veel te vaak tegenwind hebben heeft deze comfortabele fiets een voorwielmotor.
Hierdoor heeft u meer het gevoel dat het voorwiel u als het ware vooruittrekt.

Unieke bediening

Bij een elektrische fiets is het altijd veiliger als de bediening verwerkt zit in het stuur. Zodoende hoef je je handen tijdens het fietsen maar minimaal te bewegen. Multicycle  is met de Tour-EF elektrische fiets nog net voor een veiligere optie gegaan met de geintegreerde afstandsbediening bij het linker handvat. Zo is de ondersteuning makkelijk te bedienen en kunt u altijd goed alle informatie aflezen.

Scherp geprijsd

De Multicycle Tour is een scherp geprijsde E-Bike binnen het Multicycle assortiment. Hierdoor is dit een zeer aantrekkelijke optie als je op zoek bent naar een zeer scherpe verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met de Multicycle Tour kunt u van harte genieten onderweg dankzij de comfortabel verende zadelpen en de verende voorvork.

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met een scherpe prijs kwaliteitsverhouding?

kijkt u dan ook eens bij onze totale collectie elektrische fietsen!  Kijk voor elektrische fietsen en gewone fietsen op onze website. 

 

 

 

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x