Speed Pedelec Dames

Speed pedelec dames

Snel – sneller – snelst! Met de speed pedelec voor dames kunt u met gerust hart de auto thuis laten en op de fiets langs de file racen. Want als u ergens tijd op kunt besparen én tegelijkertijd aan uw gezondheid kunt werken is het wel met een Speed pedelec voor dames. Wat is er nu lekkerder dan in de frisse buitenlucht fietsen terwijl u tijdswinst boekt? De speed pedelec dames, ook wel de high speed e-bike genoemd of de high speed pedelec, is een fiets die een bereik heeft van 45 kilometer per uur.

Een stevig frame maar toch sportief! De Pedelec voor dames

Omdat de speed pedelec damesfiets snel gaat moet het frame stevig genoeg zijn om deze snelheden aan te kunnen maar toch ook de sportiviteit bezitten om deze snelheid te halen. Gelukkig is dat zeer goed gelukt met de Gazelle Cityzen Speed. Deze sportief uitgevoerde fiets is zeer comfortabel in gebruik, heeft dankzij de derailleur versnelling zeer prettig schakelgedrag en heeft alles in huis om u zo snel mogelijk van A naar B te vervoeren!

De speed pedelec dames; kenteken nodig!

Omdat de speed pedelec dames fiets zo snel gaat is de fiets voorzien van een kentekenplaatje. Hiervoor heeft u een Nederlands rijbewijs nodig en moet de fiets aangemeld worden via het RDW. Ook is het nodig om een verzekering speciaal voor speed bikes af te sluiten. Deze kunnen wij voor u aanvragen bij ENRA fietsverzekeringen, de verzekeringsmaatschappij waar wij al jarenlang mee samenwerken!

De Gazelle Cityzen Speed – Snelheid en performance!

De Gazelle Cityzen Speed pedelec dames is dankzij de Bosch Performance Line middenmotor met een sterke 400 Wh. Accu zeer geschikt om veel kilometers mee te maken. Deze fiets is dan ook zeer populair op het moment. Met een actieradius tot wel 95 kilometer(!) kunt u dus gerust de file overslaan!

speed pedelec dames

Bent u op zoek naar een hybride fiets?

Is de speed pedelec dames niks voor u? Kijkt u dan eens bij onze ruime selectie!

 

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.