Speed Pedelec Heren

Speed pedelec heren

Wat is er nu fijner dan file ontwijken? File ontwijken terwijl u aan uw conditie werkt! De laatste jaren is het stoffige imago van de elektrische fiets helemaal weggevaagd door de komst van stoere en sportieve elektrische fietsen die tot wel 45 km per uur kunnen halen! Deze zogenoemde Speed Pedelecs zijn gebouwd voor snelheid. Hiermee sta jij dus nooit meer stil in de file maar geniet je al fietsend van je omgeving.

De heren pedelec – regels

Omdat deze pedelec heren fiets anders is dan alle andere fietsen die je tegen komt op de weg is het ook noodzakelijk om de regelgeving iets anders te maken. Hierbij geven we je dan ook een handige opsomming van waar je op moet letten. Allereerst bezit je speed pedelec herenfiets over een blauw plaatje. Hiervoor moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs en een speciale verzekering die wij voor u kunnen afsluiten.
Omdat deze fiets zo snel gaat word hij aangemerkt als bromfiets. Binnen de bebouwde kom is het dan ook verplicht om op de rijbaan te fietsen in plaats van op het fietspad. Er geld een beperking van 25 kilometer per uur voor elektrische fietsen.

High speed pedelec heren – meerdere namen -  zelfde fiets!

De speed pedelec staat bekend onder meerdere namen. Zo word hij ook wel High Speed Bike genoemd, elektrische fiets 45 km., pedelec, High Speed Pedelec en dus ook speed pedelec. Ondanks zijn vele namen is deze herenfiets dat wat hij moet zijn. Robuust, gebouwd voor hoge snelheden en gewoon ronduit sportief afgemonteerd.

Gazelle Cityzen Speed pedelec heren

De Gazelle Cityzen Speed Pedelec heren fiets is een stoere en zeer sportief afgemonteerde fiets voor heren. Deze speed pedelec heren fiets is voorzien van een derailleur wat er voor zorgt dat u zeer soepel kunt schakelen. Met een bereik van maximaal 95 kilometer is dit de fiets bij uitstek om mee langs files te racen. Forenzen doen er dan ook goed aan om dit als optie te nemen!
Dankzij de middenmotor en de accu op de framebuis is het zwaartepunt van deze fiets erg laag. Hierdoor fietst hij zeer stabiel en is hij zeer wendbaar. De hydraulische schijfremmen geven u de zekerheid dat u kunt stoppen wanneer dat nodig is.

speed pedelec heren

Bent u op zoek naar iets sportiefs maar minder snel?

Kijkt u dan bij onze elektrische hybride fietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.