• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Speed Pedelec 2015

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Speed pedelec 2015

De Speed Pedelec is een beetje het ondeugende broertje van de elektrische hybridefiets. Deze fiets heeft namelijk alles in huis om je heel vlot van A naar B te vervoeren. De Speed Pedelec heeft een maximaal snelheid van 45 kilometer per uur. Vanwege deze hoge snelheden in vergelijking met een normale fiets moet de Speed Pedelec wel aan een paar voorwaarden voldoen om zo veilig mogelijk te maken. Hieronder kun je meer lezen over deze fiets!

Pedelec 2015, de snelste nieuwkomer

Dat er al High Speed Pedelecs gemaakt zijn in eerdere jaren klopt. Maar dat de Speed Pedelec in 2015 zo’n vlucht zou maken had niemand voorzien! Deze snelle fietsen, ook wel high speed e-bikes genoemd, zijn zeer populair bij forenzen. Dankzij de speed bike is het namelijk mogelijk om de auto te laten staan en met de speed pedelec de file te vermijden!

Is de Speed Pedelec 2015 een fiets of bromfiets?

De Speed pedelec kan heel snel fietsen. Maar dat betekent ook dat er extra voorzorgsmaatregelen genomen zijn om het gebruik van de speed pedelec in goede banden te leiden. De fiets, omdat hij zo snel gaat, valt onder de bromfietsen in Nederland. Hierdoor heeft de fiets een blauw plaatje nodig + bijpassende verzekering en zul je binnen de bebouwde kom niet meer op het fietspad terecht kunnen. Ook is het niet onverstandig om een helm te dragen.

De speed pedelec in 2015 – een feestje op de weg

De speed pedelec 2015 is een feestje in gebruik. Deze fiets is gebouwd om je zo soepel mogelijk op je plek te brengen. De bouw van de fiets is robuust om het grotere gewicht van de motor te kunnen dragen, maar toch atletisch genoeg om hogere snelheden te behalen. Kortom; de Speed Pedelec is wat ons betreft één van de leukste uitvindingen van de laatste tijd. Een feestje op de weg!

speed pedelec 2015

Bent u op zoek naar een elektrische stadsfiets?

kijkt u dan hier!

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x