Speed Pedelec 2016

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speed pedelec 2016

De speed pedelec kwam op in het vorige jaar en is hierna alleen maar gestegen in populariteit. En terecht! De pedelec is in 2016 de ideale fiets voor forenzen. Want je zoeft er zo mee voorbij het verkeer. Maar ook als vrijetijdsfiets is hij fantastisch. Deze elektrische fiets gaat 45 km. Per uur waardoor je lekker snel kunt fietsen. Wij verwachten niet alleen in 2016 veel van de Speed Pedelec te zien, maar ook in komende jaren!

Pedelec 2016 – de regels

Omdat de speed pedelec meer als bromfiets dan als reguliere fiets word gezijn is het blauwe plaatje op de fiets verplicht. Ook mag je binnen de bebouwde kom niet op het fietspad, maar is het noodzakelijk om op de rijbaan te rijden, met een maximaal snelheid van 25 kilomter per uur. De gemiddelde forens hoeft hier weinig gebruik van te maken omdat ze vaak buiten de bebouwde kom naar werk fietsen. Ook is het verplicht om een verzekering af te sluiten voor de fiets, wij werken hiervoor samen met ENRA verzekeringen. Hou je met al deze dingen rekening, dan is de pedelec 2016 een goede vriend voor een snelle rit.

Elektrische fiets 45 km. 2016 – De Gazelle Cityzen Speed

In onze collectie elektrische fietsen met een bereik van 45 kilomter per uur zult u de Gazelle Cityzen Speed vinden. Deze fiets is uitgerust met een Bosch Performance Line middenmotor met 400 Wh accu. Deze geeft u een actieradius tot 95 kilomter per uur! Door de plaatsing van de motor is de fiets zeer stabiel. Wel zo veilig op een hogere snelheid! Om u nog meer controle te geven is de fiets uitgerust met hydraulische schijfremmen zodat u zeer snel kunt stoppen indien nodig.

speed pedelec 2016

Iets minder snelle elektrische fiets?

Is de speed pedelec 2016 te snel voor u? Kijkt u dan eens bij onze elektrische hybride fietsen!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.