• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Speed Pedelec 2017

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Supersnel en supersportief! De Speed Pedelec van 2017

Langs de snelweg zoeven naar je werk terwijl de rest van Nederland in de file staat op de elektrische fiets 45 km. Dat kan dankzij de Gazelle CityZen Speed 2017. Deze supersnelle en supersportieve Pedelec zorgt ervoor dat jij ongekend snelle fietsprestaties kunt leveren (let wel op de wettelijke beperkingen!). In 2017 is Nederland nog voller en is het nog fijner om een wendbare Pedelec fiets te hebben voor het stadsverkeer. Met de komst van de elektrische fiets 45 km kun je lekker snel op de plek van bestemming zijn.

De Gazelle CityZen Speed 2017 – Speed pedelec van de toekomst

Met de komst van de elektrische fiets 45 km. 2017 is er een razendsnelle speed pedelec geintroduceerd in Nederland. Je bereikt je bestemming razendsnel zonder moe te worden. Deze Pedelec fiets heeft diverse awards gewonnen en wij snappel wel waarom! De Bosch performance middenmotor met standaard gouden accu geeft u de snelheid en wendbaarheid die u nodig heeft op de elektrische fiets 45 km.

Speed pedelec kopen in 2017 – de regelgeving

Voor een speed pedelec heeft u een geldig (Nederlands) rijbewijs nodig. De Pedelec fiets is voorzien van een kentekenplaatje en hierdoor bent u ook verplicht om een WA-verzekering voor deze fiets af te sluiten. In Nederland is het op de openbare weg niet toegestaan om sneller dan 25 kilometer per uur te fietsen. Gelukkig is dat alsnog heel snel en kunt u op deze wijze gemakkelijk op werk aan komen.
De WA verzekering voor uw speed pedelec kunnen we, ook in 2017, voor u afsluiten via ENRA verzekeringen. Zo bent u ervan verzekerd dat u bij aanschaf al de juiste benodigdheden heeft om op de weg te mogen!

Speed Pedelec 2017

Kijkt u ook eens bij onze andere hybride fietsen!

Wij hebben zowel hybride fietsen als elektrische hybride fietsen.

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x