Elektrische Stadsfiets

Producten 1-24 van 55

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 55

Pagina
12 24 36

Elektrische stadsfiets kopen?

Een elektrische stadsfiets zorgt ervoor dat jij je comfortabel kunt bewegen en helpt je met het volbrengen van je dagelijkse bezigheden. Deze fietsen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Binnen het segment hebben we diverse types stadsfietsen – van sportieve tot echte stoere krachtpatsers. Welke je ook kiest, dankzij de persoonlijke hulp van onze klantenservice kun je er zeker van zijn dat je elke dag met plezier op je fiets stapt! Met een ruime motor- en accukeuze is de elektrische stadsfiets zeer toepasbaar in elke levensstijl.

Elektrische stadsfiets, Batavus en Gazelle!

Binnen de categorie elektrische stadsfietsen bieden we kwalitatief hoogwaardige merken aan:

Deze merken zijn gekozen vanwege hun gebruiksvriendelijke karakter en degelijke kwaliteit. Een stadsfiets wordt namelijk intensief gebruikt en ook bij een elektrische stadsfiets is het noodzakelijk dat de prijs-kwaliteitsverhouding hoog is.

Gazelle elektrische stadsfiets

Gazelle is één van de meest ervaren aanbieders van elektrische stadsfietsen in Nederland. Het bedrijf maakt al jarenlang fietsen en heeft met de elektrische stadsfiets een nieuwe optie toegevoegd aan de collectie. Enkele voorbeelden van de fietsen van Gazelle zijn de comfortabele en sportieve Gazelle Chamonix, Gazelle Orange EM Nuvinci met traploze versnelling of de stoere Gazelle Heavy Duty NL C7 Hybrid F. Deze fietsen zijn uniek en herkenbaar in het stadsbeeld. Een unieke one-of-a-kind fiets in het assortiment is de Gazelle Balance Hybrid F met zijn unieke frameontwerp waardoor u altijd met de voeten bij de grond kunt.

Batavus elektrische stadsfiets

Binnen het segment elektrische stadsfietsen van Batavus is er een ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar een transportfiets met power zoals de Batavus CNCTD E-Go, een prijswinnaar zoals de Batavus Stream en de Batavus Milano E-Go of een gestroomlijnde krachtpatser zoals de Batavus Razer. Batavus heeft een zeer uitgebreide collectie fietsen met een uniek karakter. Elektrische fietsen van Batavus zijn uitgevoerd met een middenmotor of voorwielmotor. Met deze ruime keuze kunt u zelf bepalen welke type ondersteuning u het best past.

Elektrische Stadsfietsen

Stadfiets e-bike

Naast elektrische fietsen hebben wij ook e-bike stadfietsen. Het verschil tussen een elektrische fietsen en een e-bike is dat er in de e-bike een elektrische motor zit die ervoor zorgt dat je niet meer hoeft te fietsen. Bij een elektrische fiets zit geen motor, de elektrische fiets heeft alleen ondersteuning bij het trappen waardoor het fietsen gemakkelijker gaat. Bekende merken die bij ons e-bikes verkopen zijn Gazelle en Batavus.

Is de elektrische stadsfiets toch niet wat u zoekt?

Wilt u geen elektrische stadsfiets? Bekijk dan eens al onze elektrische fietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.