Elektrische Stadsfiets

Producten 1-24 van 49

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 49

Pagina
12 24 36

Een elektrische stadsfiets kopen? Wij helpen je!

Een elektrische stadsfiets zorgt ervoor dat jij je comfortabel kunt bewegen en helpt je met het volbrengen van je dagelijkse bezigheden. Deze fietsen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Binnen het segment hebben we diverse types stadsfietsen – van sportieve tot echte stoere krachtpatsers. Welke je ook kiest, dankzij de persoonlijke hulp van onze klantenservice kun je er zeker van zijn dat je elke dag met plezier op je fiets stapt! Met een ruime motor- en accukeuze is de elektrische stadsfiets zeer toepasbaar in elke levensstijl. Welke elektrische stadsfiets kies jij?

Elektrische stadsfietsen
Elektrische stadsfiets

Elektrische stadsfietsen van betrouwbare merken

Als je op zoek bent naar een elektrische stadsfiets wil je graag een fiets van een betrouwbaar merk kopen. Zo ben je verzekerd van een goede fiets waarmee je heel wat jaren plezier kunt hebben. Wij hebben een ruime collectie elektrische stadsfietsen van betrouwbare Nederlandse merken.

Deze merken leveren betrouwbare stadsfietsen met een gebruiksvriendelijk karakter en een zeer goede kwaliteit. Als je je fiets elke dag gebruikt is het natuurlijk heel belangrijk dat de kwaliteit heel hoog is! Bovendien zijn ze ook nog eens een plezier voor het oog! 

Gazelle elektrische stadsfiets

Gazelle is één van de meest ervaren aanbieders van elektrische stadsfietsen in Nederland. Het Nederlandse bedrijf maakt al jarenlang fietsen en heeft met de elektrische stadsfiets een nieuwe optie toegevoegd aan de collectie. De stadsfietsen van Gazelle varieren van comfortabele elektrische stadsfiets voor elke dag tot een sportieve elektrische stadsfiets waarmee je niet alleen elke dag korte ritjes kunt rijden maar ook geschikt is voor woon-werkverkeer. Bovendien heeft Gazelle elektrische stadsfietsen met een voorwielmotor en elektrische stadsfietsen met een middenmotor. Hierdoor zijn deze stads e-bikes verkrijgbaar in alle prijsklasses. 

Elektrische stadsfietsen
Elektrische stadsfiets

Cortina elektrische stadsfiets

De elektrische stadsfietsen van Cortina zijn praktisch en hebben een eigentijds design. Het Nederlandse Cortina maakt lifestylefietsen met een hele hoge gebruiksvriendelijkheid. Deze fietsen zijn echte eyecatchers. Cortina is een vernieuwend merk wat altijd een luisterend oor heeft voor de wensen van klanten. Zo is het merk uitgebreid met accessoires om samen met je fiets te gebruiken. Zo kun je je fiets nog meer in je leven integreren. Sterk, betrouwbaar en mooi!

Multicycle elektrische stadsfiets

De fietsen van Multicycle worden gemaakt met degelijkheid, comfort en hoge kwaliteit in het vizier. Multicycle is een Nederlands merk met een grote passie voor de fietsenbranche. Met grote vakmanschap worden de elektrische stadsfietsen van Multicycle in elkaar gezet. Helemaal uniek is de inklapbare tandem van Multicycle. Deze stadsfiets voor twee met ondersteuning is heel handig in gebruik dankzij het opvouwsysteem. 

De fietsaccu van je elektrische stadsfiets!

Naast elektrische fietsen hebben wij ook e-bike stadfietsen. Het verschil tussen een elektrische fietsen en een e-bike is dat er in de e-bike een elektrische motor zit die ervoor zorgt dat je niet meer hoeft te fietsen. Bij een elektrische fiets zit geen motor, de elektrische fiets heeft alleen ondersteuning bij het trappen waardoor het fietsen gemakkelijker gaat. Na een aantal jaar gebruik kan het voorkomen dat de fietsaccu vervangen moet worden. Daar kunnen we u bij helpen! In ons ruime assortiment fietsaccu's bevinden zich fietsaccu's voor Gazelle fietsen en zelfs Bosch fietsaccu's. Ook kan het zijn dat  je op zoek bent naar een reserve fietsaccu. Dat is extra handig als je op vakantie gaat en niet altijd in de gelegenheid bent om je fietsaccu op te laden. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.