• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Elektrische stadsfiets

20 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

20 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus elektrische stadsfiets

De Batavus elektrische stadsfiets is een van de modernste elektrische stadsfietsen die te verkrijgen is in de collectie. Een Batavus elektrische stadsfiets vergroot je mobiliteit binnen de stad enorm. De mogelijkheid om de fiets te gebruiken voor al je dagelijkse bezigheden met ondersteuning. De elektrische stadsfiets van Batavus is multi-inzetbaar en kan gebruikt worden voor meer dan alleen als stadsfiets.

De Batavus elektrische stadsfiets scherp geprijst

De elektrische stadsfietsen collectie van Batavus heeft een veelzijdig en vernieuwend karakter. We zien de elektrische fiets steeds vaker terug in het Nederlandse fietsverkeer en met name in de stad wint deze fiets veel terrein ten opzichte van een conventionele fiets. De elektrische stadsfiets is zeer gemakkelijk in gebruik en helpt u gemakkelijk te laveren in het dagelijkse verkeer. De elektrische fietsen zijn eenvoudig op te laden via een accu en uw reguliere stopcontact. De plaatsing van de accu hangt van het model fiets af. 

Wij bieden de Batavus elektrische stadsfiets dan ook aan voor een scherpe prijs. Zo kan iederen genieten van een stukje extra comfort tijdens het fietsen in de stad.

Ruime keuze Batavus elektrische stadsfietsen


De elektrische stadsfietsen van Batavus zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Binnen deze ruime collectie bevinden zich elektrische fietsen die zich vanaf het begin al bewezen hebben zoals de Milano E-Go, de Batavus Stream en de Batavus Diva E-Go
Maar er zijn ook bekroonde nieuwkomers in deze collectie zoals de Batavus Razer. Het voordeel aan de ruime collectie Batavus Elektrische Stadsfietsen zijn de grote hoeveelheid variaties. Zo zijn er elektrische transportfietsen, elektrische fietsen met alle kenmerken van een stadsfiets of sportief afgemonteerde elektrische fietsen. Zo kunt u uit een ruim assortiment kiezen, en is er altijd wel een fiets die bij uw situatie past. Bent u op zoek naar een fiets voor elke dag of eentje die u helpt bij de lange fietstocht? Batavus heeft het allemaal! De Batavus Monaco E-Go is een echte allround alleskunner, net zoals de Batavus Genova E-Go.

 

Batavus elektrische stadsfiets

Bent u op zoek naar een elektrische hybride fiets?

Kijk dan hier!

10 1 8,8 1235
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x