• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische stadsfiets 2014

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Elektrische stadsfiets 2014

De elektrische stadsfiets 2014 is de comfortabele keuze als u op zoek bent naar een stadsfiets. Dankzij de ondersteuning die elke elektrische stadsfiets 2014 u geeft tijdens het fietsen kunt u op een comfortabele manier van bestemming naar bestemming fietsen. Een elektrische stadsfiets model 2014 is ideaal voor de kortere rit en de langere rit. Vanwege de multifunctionaliteit van deze handige elektrische stadsfietsen is deze fiets zeer breed inzetbaar. Niet alleen in de stad, maar ook voor recreatieve fietstochten. Lees je mee over de elektrische stadsfietsen 2014 van Gazelle en Batavus?

Bent u op zoek naar een elektrische stadsfiets uit de nieuwere collectie?

Kijkt u dan hier voor de Elektrische stadsfietsen 2015 of hier voor de Elektrische stadsfietsen 2016!

Gazelle Elektrische stadsfietsen 2014

Omdat Gazelle zeer degelijke en bekende modellen stadsfietsen in een breed assortiment hebben is het niet meer dan logisch dat deze modellen ook als elektrische stadsfiets verkrijgbaar zijn. De Gazelle Orange is een voorbeeld van een elektrische model stadsfiets dat in 2014 erg populair was. De Gazelle Orange is een doorlopende serie. Elk jaar keert de Gazelle Orange terug in de collectie. Gazelle heeft meer doorlopende modellen in het nieuwe assortiment zitten zoals Gazelle Chamonix elektrische stadsfiets en de Gazelle Miss Grace elektrische stadsfiets.

Batavus Elektrische stadsfiets model 2014

In de elektrische stadsfietsen collectie 2014 heeft Batavus de Batavus Trento uitgegeven. Net zoals Gazelle heeft Batavus doorlopende modellen in het assortiment. Deze top-modellen elektrische stadsfietsen zijn zó goed gemaakt dat ze elk jaar weer terugkomen in het assortiment. Aan een goede fiets hoeft tenslotte weinig veranderd te worden. Voorbeelden van deze doorlopende modellen zijn de Batavus Milano E-Go, de Batavus Genova E-Go, de Batavus Monaco e-go en de Batavus Milano E-Go.

Het aanschaffen van een 2014 elektrische stadsfiets

Een 2014 elektrische stadsfiets kopen is niet anders dan een stadsfiets uit nieuwere collecties. Deze modellen krijgen de volledige garantie zoals u van ons gewend bent. Heeft u advies nodig bij het aanschaffen van een elektrische stadsfiets uit 2014? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar om u te helpen! Via onze telefonische klantenservice of via onze winkel te Leiden geven wij u graag advies over de elektrische stadsfiets die u aan wilt schaffen.

elektrische stadsfiets 2014

 

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x