Elektrische stadsfiets 2015

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische stadsfiets 2015

In 2015 nam de productie van elektrische stadsfietsen een grote vlucht. En dat is niet zo verwonderlijk! De elektrische stadsfiets uit 2015 is namelijk zeer praktisch. Deze handige alleskunners zijn namelijk prettig in gebruik op zowel korte- als lange afstanden. Hierdoor is deze fiets op meerdere manieren in te zetten zodat je dagelijkse leven comfortabeler zal worden!

Batavus Elektrische stadsfietsen 2015

Batavus heeft in voor de elektrische stadsfiets 2015 diverse modellen elektrische stadsfietsuitgebracht zoals de bekende Batavus Blockbuster E-Go 2015 en de Batavus Genova E-Go 2015. Batavus heeft met de Genova E-Go een model dat zo goed voldoet aan de wensen dat dit een doorlopend model geworden is en niet alleen te vinden is in de Batavus elektrische stadsfietsen 2015 collectie.  Meerdere fietsen zijn jarenlang in de collectie elektrische stadsfietsen te vinden omdat er simpelweg weinig meer aan te verbeteren is! Voorbeelden hiervan zijn de Batavus Stream, de Batavus Monaco E-Go en de Batavus Milano E-Go.

Gazelle Elektrische stadsfiets model 2015

De Gazelle elektrische stadsfiets 2015 collectie is zeer uitgebreid. Dit komt vanwege de handige keuze uit diverse motortypes zoals Bosch, Impulse en Panasonic. Zo kunt u er zeker van zijn dat er altijd een fiets is die bij u past! In 2015 werd het NuVinci versnellingssysteem erg populair. De Gazelle Orange EM Nuvinci kwam uit maar ook de hybride Gazelle Chamonix C7 Hybrid F met een sterke voorwielmotor kwam in de collectie. Andere voorbeelden van Gazelle elektrische stadsfietsen zijn de Gazelle Orange serie, de Gazelle Chamonix serie en de Gazelle Miss Grace HF. Deze fietsen zijn vrijwel permanent in de collectie te vinden.
Stuk voor stuk zijn deze fietsen kwalitatief hoogwaardig.

Kiezen voor een elektrische stadsfiets met of zonder hulp

Op onze overzichtelijke website is de keuze maken tussen fietsen makkelijker gemaakt omdat u snel opties kunt aanvinken en handige overzichten hebt. Maar we snappen wel dat het soms lastig is om de voor u ideale fiets uit te zoeken. Wij helpen u graag als u vragen heeft over de elektrische stadsfiets 2015. Dat kan zowel via de klantenservice die zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar is. Maar we hebben ook een ruime winkel te Leiden. Hier kunt u terecht voor het bekijken van fietsen en hulp. Wel zo fijn!

elektrische stadsfiets 2015

Bent u op zoek naar een sportieve elektrische fiets?

Kijkt u dan eens bij onze elektrische hybride fietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.