Elektrische stadsfiets 2016

  1. Batavus Stream 2017 Heren
    Batavus Stream 2017 Heren
    € 2.599,00 € 1.819,00

Elektrische stadsfiets 2016

Een nieuw jaar vol met nieuwe elektrische fietsen! 2016 brengt ons een sprankelend elektrische stadsfiets seizoen waarin we veel nieuwe toevoegingen aan het assortiment hebben gezien. Maar ook het kernassortiment elektrische stadsfietsen is in 2016 uitgebreid. Zowel Batavus als Gazelle hebben een zeer hoogwaardig assortiment elektrische stadsfietsen 2016.

Elektrische stadsfietsen 2016 – comfort voor alles

Een elektrische stadsfiets 2016 moet aan meerdere eisen voldoen om de ideale stadsfiets te zijn. Allereerst is het handig dat de elektrische stadsfiets in 2016 voorzien is van een gesloten kettingkast. Dit maakt een 2016 elektrische stadsfiets erg onderhoudsarm. Zeker in de winter is een gesloten kettingkast minder gevoelig voor pekel en modder. Maar ook het aantal versnellingen is kenmerkend voor de  elektrische stadsfiets 2016. Over het algemeen is het aantal versnellingen precies genoeg om alle uitdagingen die een stad je geeft het hoofd te bieden.

Gazelle elektrische stadsfietsen: collectie 2016

Gazelle heeft meerdere modellen die jarenlang opnieuw in de collectie zitten. Dit zijn hoogwaardige modellen die hun dienst bewezen hebben en terecht een vaste plek in de collectie hebben verdiend.
Gazelle elektrische stadsfietsen uit 2016 zijn prettig in gebruik op zowel korte- als lange afstanden. In de lifestyle categorie heb je bijvoorbeeld de Gazelle Duty NL C7 Hybrid F en de Gazelle Miss Grace C7 Hybrid F. Voor dagelijks gebruik zijn het fijne fietsen om mee op stap te gaan naar de supermarkt of naar werk maar ook een langere tocht is met deze elektrische stadsfietsen geen straf! Zeker de zeer uitgebreide Gazelle Orange serie en de Gazelle Chamonix C7 Hybrid F vallen goed in deze categorie.

Batavus elektrische stadsfietsen: collectie 2016

De Batavus elektrische stadsfietsen 2016 collectie is zeer divers. De elektrische stadsfietsen van Batavus vallen in meerdere categorieen waardoor er een ruime keuze is voor iedereen die op zoek is naar een elektrische stadsfiets. In de lifestyle collectie zien we de Batavus Diva E-Go, de Batavus CNCTD E-Go en de Batavus Razer.
Ook is er een grote groep multifunctionele elektrische stadsfietsen in de 2016 collectie. Fietsen zoals de Batavus Monaco E-Go, de Batavus Milano E-go, de Batavus Genova E-Go, de Batavus Stream en de Batavus Legato Easy zijn ideaal voor stadsverkeer, maar geven u ook de mogelijkheid om de fiets in te zetten voor een recreatieve toertocht.

Een elektrische stadsfiets uit 2016 – online én offline voor dezelfde prijs

Een elektrische stadsfiets kopen is niet altijd even makkelijk. De keuze is zeer ruim waardoor het soms lastig is om te bepalen welke fiets het beste bij jou past. Omdat het soms lastig kan zijn om je keuze online te maken is het ook mogelijk om in de winkel te Leiden de fietsen te bekijken of te bespreken zodat u goed geinformeerd uw keuze kan maken. Maar ook als u niet in de gelegenheid bent om in de winkel langs te komen kunt u telefonisch of per e-mail terecht bij onze klantenservice die u graag te woord staat!

elektrische stadsfiets 2016

Bent u op zoek naar een sportievere elektrische fiets?

Kijkt u dan ook eens bij onze elektrische hybride fietsen!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.