Elektrische stadsfiets 2017

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

Elektrische stadsfiets 2017

De elektrische stadsfietsen voor 2017 zullen in de loop van de aankomende zomer binnen komen. Verwachting is dat de huidige collecties van zowel Gazelle als Batavus meer focus zal leggen op het uitbreiden van de huidige collectie dan totale vernieuwing van de collectie elektrische stadsfietsen 2017.

Elektrische stadsfietsen 2017 versus eerdere collecties

Zodra wij weten welke fietsen in de collectie elektrische stadsfietsen 2017 te koop zullen zijn kunnen wij hier een goede uiteenzetting geven zoals u van ons gewend bent. De verwachting is dat de elektrische lifestyle fietsen uitgebreider zal worden en de fietsen met meerdere doeleinden populairder worden. Want wat is er nu praktischer dan één fiets te hebben waarmee u niet alleen binnen de stad maar ook op langere afstanden gebruik kunt maken van deze handige fietsen.

Merken elektrische stadsfiets 2017 

Batavus elektrische stadsfiets 2017

Naar verwachting zal de collectie elektrische stadsfietsen 2017 van Batavus dezelfde verhouding lifestyle elektrische stadsfietsen als multi-task elektrische stadsfietsen hebben. Hierdoor is er een zeer grote keuze fietsen voor iedereen die in 2017 op zoek is naar een elektrische stadsfiets 2017. Goede voorbeelden van elektrische fietsen die wij in 2017 terug verwachten zijn de Batavus Stream, de Batavus Diva E-Go en de Batavus Milano E-Go.

Gazelle Elektrische stadsfiets 2017

Gazelle heeft elk jaar weer een grote collectie terugkerende elektrische stadsfietsen in het assortiment, zo ook in 2017. Goede voorbeelden hiervan zijn de welbekende Gazelle Orange, die niet alleen als elektrische stadsfiets te koop is maar ook als hybride fiets of als “normale” stadsfiets. Ook de Gazelle Chamonix verwachten we in 2017 weer terug als elektrische stadsfiets. Gazelle heeft hiermee een zeer succesvolle collectie waarvan we zeker weten dat ze kwalitatief zeer de moeite waard zijn om te kopen! En vergeet natuurlijk niet de lifestyle collectie elektrische stadsfietsen van Gazelle. Wat dacht u van de Gazelle Duty NL of de Gazelle Miss Grace?

elektrische stadsfiets 2017

Benieuwd naar de elektrische stadsfiets 2016 collectie?

Kijk dan bij de huidige collectie elektrische stadsfietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.