• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische stadsfiets 2018

Producten 1-24 van 29

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 29

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische stadsfiets 2018

Met de opkomst van de elektrische stadsfiets in voorgaande jaren hebben we steeds meer verbeteringen gezien die ten goede zijn gekomen van dit type elektrische fiets. Zowel Gazelle als Batavus hebben een plaatsje veroverd als leverancier van een hoog kaliber stadsfiets. Deze Nederlandse merken bieden een hoogwaardige toevoeging.

De toekomst in fietsen

Lichter en een langere acculeeftijd. Dat is waar alle producenten van elektrische fietsen naar streven. Lichtere motoren maar niet alleen wat betreft gewicht maar ook qua fietscomfort. Ook is het streven om de accu een langere levensduur te geven, alhoewel dat misschien nog niet altijd even makkelijk is. Hoe dan ook – we zullen dit zeker al merken in de elektrische stadsfiets van 2018. De middenmotor heeft zijn plekje echt veroverd als meest populaire motortype. In het voorgaande jaar is de Shimano Steps motor er bij gekomen.

Gazelle en Batavus elektrische stadsfietsen in 2018

Naar verwachting zal de elektrische stadsfiets in 2018 in populariteit toenemen. We zien de elektrische fiets steeds vaker bij scholieren die lange afstanden af moeten leggen, werknemers die langere afstanden naar werk fietsen om files te ontwijken en ook voor extra comfort onderweg.

Ben je op zoek naar een elektrische stadsfiets?

Kijk dan nu bij onze huidige collectie! Naast de stadsfiets hebben we nog andere elektrische fietsen in ons assortiment, zoals  de Elektrische Herenfiets en de Speed Pedelec

10 1 8,9 1426