• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische fiets met Yamaha motor

7 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

7 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Yamaha motor in een elektrische fiets

Bij een elektrische fiets met een Yamaha motor  , is de motor geplaatst in het midden van de fiets. Hierdoor wordt de Yamaha motor middenmotor genoemd. Dit biedt vele voordelen voor de fietser die van een elektrische fiets houdt! De Yamaha middenmotor is een krachtige motor die, dankzij de plaatsing, zorgt voor een goede gewichtsverdeling. Door het lage zwaartepunt fietst u heel prettig en heeft de elektrische fiets een zeer natuurlijk rijgedrag. Maar, misschien niet onbelangrijk, de Yamaha is de krachtigste middenmotor in de collectie van Batavus.

Elektrische fiets met een Yamaha motor

De Yamaha technologie kenmerkt zich door de eenvoudige bediening. Ondanks dat de Yamaha motor in de elektrische fiets zeer krachtig is is deze wel soepel en vloeiend te noemen. De Yamaha motor is voorzien van het Triple Sensor System. Drie sensoren – Rotatiesensor, snelheidssensor en trapkrachtsensor – zorgen voor continue ondersteuning. Ook is de fiets voorzien van drie verschillende ondersteuningsstanden. Door de ondersteuning die de elektrische fiets heeft, wordt het fietsen gemakkelijker en aangenamer.

Yamaha motor in elektrische fietsen – een prijswinnende combinatie

De Yamaha motor is in de prijzen gevallen bij de Consumentenbond. In de Batavus Stream heeft de consumentenbond een prettige elektrische fiets herkend. Onderstaande Quote komt uit het rapport. Maar ook de Batavus Razer blijft niet ongeprezen. Deze elektrische fiets is in de prijzen gevallen voor goed industrieel ontwerp dankzij de stijlvolle plaatsing van de accu en heeft hij een GIO Special Award for Excellence gewonnen in de categorie originaliteit.

Yamaha in stream

Wanneer is een elektrische fiets met Yamaha motor voor u?

  • Als u het niet erg vind dat de motor geluid maakt
  • Als u op zoek bent naar een sportieve elektrische stadsfiets
  • Als u op zoek bent naar een elektrische fiets met krachtige ondersteuning
  • Als u op zoek bent naar een fiets met een laag zwaartepunt en zo een optimale gewichtsverdeling heeft
  • Als u op zoek bent naar een fiets met een hoog gebruiksgemak

Yamaha motor

Bent u op zoek naar een fiets met een middenmotor?

Naast de elektrische fiets met een Yamaha motor hebben wij ook motors van andere merken. Zo hebben wij ook  elektrische fietsen met een Bosch middenmotor of een Impulse middenmotor. Ook kunt u kijken bij onze elektrische fietsen top 10! In de top 10 van de elektrische fietsen staat Gazelle Mis Grace op nummer 1 en nog vele andere elektrische fietsen die het fietsen voor u een stuk gemakkelijker maakt zowel met als zonder Yamaha motor.

10 1 8,9 1426