• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus fietsen

Elektrische Batavus fietsBatavus fietsen top 10

Producten 1-24 van 44

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 44

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus fietsen

Batavus fietsen zijn onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse fietsenmarkt, dit is een oer hollands en degelijk merk. Een Batavus fiets staat tenslotte hoog aangeschreven. De Nederlandse fietsfabrikant is in 1904 opgericht en kent een lange traditie in het maken van fietsen. Waar de Batavus fietsen in het begin nog met paard en wagen geleverd worden is de productie tegenwoordig volledig gemoderniseerd.

Batavus is uitgegroeid tot een bedrijf dat fietsen maakt met een uniek design, milieubewuste productie en continue vernieuwing. Hierdoor is de Batavus fiets een gewilde metgezel in het dagelijkse verkeer.

Batavus fietsen top 10

De meest verkochte Batavus fietsen vindt u terug in deze handige top 10. Bekijk de top 10 Batavus fietsen en kies eenvoudig de ideale Batavus fiets die bij u past.

Waarom een Batavus fiets?

Wij hebben een unieke samenstelling van fiets merken op aanbiedingsfiets.nl. Wij hebben de keuze gemaakt voor kwalitatief hoogwaardige fietsmerken waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen. Batavus fietsen voldoen aan de hoge eisen die wij aan een fietsmerk stellen. Elk model Batavus fiets heeft zijn eigen unieke kenmerken en het vinden van de fiets die bij jou past is daardoor een prettige ervaring!

Goedkope Batavus fietsen

Batavus heeft zeer vernieuwende modellen alsmede modellen die al jarenlang populair zijn.  Enkele voorbeelden van Batavus series zijn de bekende Batavus Mambo, Batavus WayzBatavus Dinsdag en de Batavus Hommage. Deze nieuwe Batavus fietsen bieden wij voor een zeer scherpe prijs aan. De goedkope Batavus fietsen zijn modellen uit het nieuwe seizoen en kunnen we dankzij een slimme inkoopstrategie zeer voordelig aanbieden.

Batavus fiets collectie

Of je nu op zoek bent naar een fiets voor het dagelijkse ritje naar je werk of een langere fietstocht in het weekend. De Batavus collectie is zeer uitgebreid en heeft een Batavus fiets voor iedereen. Batavus fietsen staan bekend om hun hoge duurzaamheid en kwaliteit. De fietsen worden bedacht en gemaakt in de fabriek in Heerenveen. Batavus staat naast zijn degelijke kwaliteit ook bekend om fietsen met een uniek design. Deze fietsen zijn vaak zeer herkenbaar en snel te herkennen als een Batavus fiets.

Batavus Quip, Fiets van het jaar!

Batavus Quip Fiets van Het Jaar

Batavus heeft, mede dankzij het unieke design, vele prijzen op zijn naam staan. Zo is de Batavus Quip fiets van het jaar 2016 geworden!

Maar ook bij andere testen vallen ze vaak in de prijzen. Zo is de Batavus Dinsdag uitgeroepen tot beste stadsfiets in de Nationale fietstest van de Telegraaf in 2015. Al jaren is de Batavus Dinsdag een toonaangevende fiets in z'n categorie. Dit omdat “de som van alle onderdelen klopt”. Vrij vertaald; het complete plaatje van deze Batavus fiets zorgt ervoor dat dit een prettige fiets in gebruik is. Zowel het uiterlijk als de technische specificaties.  

Batavus fietsen

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x