Batavus CNCTD

Batavus CNCTD

De Batavus CNCTD is een populaire transportfiets. Deze fiets is namelijk zeer robuust, maar fiets toch heerlijk licht. Het retro uiterlijk van deze Batavus transportfiets samen met de chromen ding-dong bel, maken de Batavus Connected tot een in het oog springende fiets.

Batavus CNCTD, handige transportfiets

Deze stoere transportfiets is voorzien van een breed voorrek en een stevige tweepootstandaard. Hierdoor is het mogelijk om van alles mee te nemen op je fiets, en hem ook stevig te parkeren. Zowel op de voor- als achterdrager is het mogelijk handige accessoires op de fiets te plaatsen. Een handige accessoire is bijvoorbeeld een stoere krat of rieten fietsmand. Zo'n krat zorgt ervoor dat je nog meer mee kunt nemen op de fiets! Maar ook bijvoorbeeld je trouwe viervoeter kan hierin mee!  Het luxe Selle Royal Drifter zadel op de Batavus CNCTD zorgt er bovendien voor dat je erg comfortabel zit! Dankzij het handige stuurslot draait het stuur niet om met bagage op de voordrager.

Batavus CNCTD, de prijswinnende fiets

De Batavus CNCTD is in diverse tests verkozen als beste schoolfiets waaronder de brugklasfietsentest van de ANWB. Ook de Fietsersbond heeft de herenfiets uitgeroepen tot de winnaar Fietstest 2015 in de categorie jongensfietsen. Hierbij was niet alleen het uiterlijk doorslaggevend, maar ook het prettige rijgedrag!

Diverse uitvoeringen

De Batavus CNCTD is te verkrijgen in meerdere uitvoeringen. Afhankelijk van je wensen is er een basic versie met terugtraprem of een luxe uitgevoerde versie met drie versnellingen en handremmen (rollerbrakes). Welke van deze fietsen je ook kiest, je krijgt met de aankoop van deze transportfiets een licht fietsende en wendbare klassieker voor terug!
De Batavus CNCTD E-Go is de elektrische variant van deze fiets. Met de handige motor in het voorwiel en accu in de bagagedrager is deze fiets perfect voor dagelijks gebruik. Voorzien van 3 versnellingen en een gunstige prijs is deze E-bike perfect geschikt voor woon-werkverkeer.

Batavus CNCTD Heren
Batavus CNCTD Dames
Zadel Batavus CNCTD
Voordrager Batavus CNCTD

Is de Batavus CNCTD toch niet helemaal wat u zoekt?

Bekijk dan hier de betaalbare transportfietsen! Of zoek tussen de vele andere goedkope fietsen. In onze top 10 van stadsfietsen kunt u alle favoriete stadsfietsen op een handig overzicht zien!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.