Batavus Fuze

2 producten

12 24 36
  1. Batavus Fuze Comfort 2018 Heren
    Batavus Fuze Comfort 2018 Heren
    € 899,00 € 649,00
  2. Batavus Fuze X-Light Dames
    Batavus Fuze X-Light Dames
    € 999,00 € 699,00

2 producten

12 24 36

Batavus Fuze

De Batavus Fuze is het paradepaardje van Batavus en is een hoge kwaliteit sportieve toerfiets die is uitgebracht in drie uitvoeringen. Alle modellen zijn gemaakt om sportief, comfortabel en lichtgewicht mee te fietsen.
Deze stijlvolle fietsen zijn voorzien van 27 of 30 versnellingen en dus ideaal voor alle landschapstypes. Wij noemen dit ook wel een allround fiets. Of je nu lekker snel wilt zoeven door plat landschap, je best wil doen op heuvels of gewoon lekker door de stad wilt fietsen - de Batavus Fuze helpt je op weg!

Batavus Fuze
Batavus Fuze Frame

Het frame van de Batavus Fuze

De Batavus Fuze is hydroform gevormd. Deze unieke manier van produceren gebruikt water om een recht stuk in allerlei bochten te buigen. Het voordeel hiervan is dat je weinig tot geen lasnaden nodig hebt en je dus een zeer sterk gebouwde fiets hebt. De slanke achterdrager in combinatie met de slanke spatborden dragen bij aan het stijlvolle uiterlijk van deze fiets! Door de ranke uitstraling van deze fiets en de goed weggewerkte kabels is de Batavus Fuze in elk landschap sterk. En als je hem even moet stallen weet je dat je fiets weinig kans op schade heeft.

Urenlang toeren met de Batavus Fuze

De Batavus Fuze is voorzien van een Shimano derailleurversnelling. Hierdoor heb je een grote hoeveelheid versnellingen tot je beschikking en schakelt de fiets heel licht. Dit is ook het grote voordeel ten opzichte van een gesloten kettingkast. Door deze derailleur fietst deze sportieve Batavus soepeler dan een stadsfiets, maar is hij wel heel fijn in gebruik in de stad. 
Omdat dit een allround fiets is heeft Batavus de fiets ook geschikt gemaakt voor de stad door de ranke uitvoering, het wegwerken van de kabels in het frame zodat ze niet kunnen blijven haken en door de zeer degelijke verlichting. Alles wat er voor zorgt dat deze fiets zeer veilig en prettig in gebruik is.

De Batavus Fuze Comfort

De Fuze Comfort is voorzien van dezelfde specificaties als de Batavus Fuze lleen heeft hij zadel- en voorvorkvering. Hierdoor fiets je nog net wat comfortabeler op lange toertochten en vang je hobbels in de weg gemakkelijk op. Deze nieuwkomer is zeer mooi uitgevoerd en heeft alles in huis om jouw beste reismaatje te worden!

Batavus Fuze comfort dames
Batavus Fuze Comfort zadel

De lichtgewicht Batavus Fuze X-light

De Batavus Fuze X-Light is voorzien van een hydroform gevormde framebuis. Deze fiets heeft een Shimano Deore/Alivio naaf met maarliefst 30 versnellingen. Deze sportieve fiets is lichtgewicht door de carbon voorvork. Met zijn 15,7 kilogram is hij dan ook uniek in zijn soort en gemakkelijk in de trein of op de fietsendrager van je auto te tillen! Ook de afmontage is zo licht als mogelijk gehouden. Op dit model tref je zowel voor- als achterop een batterijverlichting.

Batavus Fuze X-Light kabels
Batavus Fuze X-Light heren

Is de Batavus Fuze toch niet helemaal wat je zoekt?

Bekijk dan alle hybride fietsen van Batavus, Gazelle en Sensa. Of bekijk de top 10 meest verkochte hybride fietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.