Batavus Hommage

1 product

12 24 36
  1. Batavus Hommage 3 Heren
    Batavus Hommage 3 Heren
    Rating:
    40%
    € 699,00 € 499,00

1 product

12 24 36

Batavus Hommage kopen?

De Batavus Hommage is een goede ode aan de stadsfiets met de eigentijdse allure van nu!! Met zijn speelse retro kenmerken is dit een echte eyecatcher op straat. De degelijke fabricage doet de stadsfietsen van vroegere tijden eer aan en is hip gebouwd. Deze sterke fiets is gemaakt met de oude Batavus Stabilo in gedachte. Dit model fiets heeft een zeer traditionele uitstraling en dit is ook meegenomen in het nieuwe design van deze lifestyle stadsfiets. De Batavus Hommage heeft met zijn iconische framebuis en de retro stijlkenmerken de looks van vroeger, maar met de afwerking van nu. Het is dan ook zeer begrijpelijk dat deze fiets al jarenlang op groot verzoek gemaakt word door Batavus.

Batavus Hommage herenfiets
Zadel Batavus Hommage

Goedkoop uw Batavus Hommage kopen doet u snel en eenvoudig online, dan wordt de fiets snel afgeleverd bij u thuis of u kunt hem betalen en ophalen in de winkel in Leiden, of in het magazijn in Alphen aan de Rijn.
U kunt altijd vragen stellen per e-mail, telefonisch of via de chat. Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar!

Batavus Hommage uitvoeringen

De Batavus Hommage is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De damesuitvoering, leverbaar in een tweetal kleuren. De herenfiets is leverbaar in de kleur matzwart en wordt daarnaast in extra hoge framematen geproduceerd. Beide fietsen hebben het leuke uiterlijk waar we zo van zijn gaan houden!

Onderhoud aan de Batavus Hommage

De goedkope Batavus Hommage is sterk en degelijk en heeft minimaal onderhoud nodig. Het stalen frame en roestvaste velgen en spaken hebben weinig zorg nodig. De terugtraprem of rollerbrake remmen, samen met de gesloten kettingkast maakt de Hommage onderhoudsarm. Wel is het handig om de fiets regelmatig schoon te maken en te smeren. Hiervoor bieden we een handige onderhouddsset aan, met hierin alle producten om uw fiets thuis te onderhouden.

Handvat Batavus Hommage
Batavus Hommage in detail

Is de Batavus Hommage toch niet wat u zoekt?

De goedkope Batavus Hommage kopen? Dat doe je natuurlijk bij Aanbiedingsfiets.nl. Is de Batavus Hommage niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens de andere fietsen van Batavus, zo hebben wij alle Batavus transportfietsen, Batavus omafietsen of Batavus stadsfietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.