Batavus Mambo

3 producten

12 24 36
 1. Batavus Mambo Deluxe 2019
  Batavus Mambo Deluxe 2019
  € 899,00 € 759,00
 2. Batavus Mambo 2019 Heren
  Batavus Mambo 2019 Heren
  Rating:
  100%
  € 799,00 € 679,00
 3. Batavus Mambo 2019 Dames
  Batavus Mambo 2019 Dames
  Rating:
  90%
  € 799,00 € 679,00

3 producten

12 24 36

Batavus Mambo

De Batavus Mambo valt in de categorie sportieve stadsfiets. Dit model is in de damesvariant leverbaar in diverse kleuren en een comfortabele instap. Dankzij de hoogwaardge Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, rollerbrake remmen en gesloten kettingkast is deze fiets nagenoeg onderhoudsvrij. De naafdynamo voert de verlichting en zorgt ervoor dat u niet harder hoeft te trappen met uw licht aan. 
Het speciale aluminium frame zorgt ervoor dat deze fiets licht van gewicht is maar toch de stijfheid heeft om lange tochten mee te fietsen. De verende voorvork en zadelpen maken dat de Batavus Mambo een fiets is voor wanneer u op zoek bent naar comfort maar geen zin heeft in hoge onderhoudskosten.

Batavus Mambo Deluxe, de ideale moederfiets

De moederfiets bij uitstek is de Batavus Mambo Deluxe. Deze mamafiets is voorzien van een ruime wijde instap zodat u, zelfs met een kinderzitje gemonteerd, nog eenvoudig op en af kunt stappen. Daarnaast beschikt de Mambo Deluxe over een dubbele standaard en stuurblokkering. Hierdoor staat uw fiets extra stevig en valt de fiets niet om wanneer uw kind(eren) in het zitje zitten.
Dankzij de brede banden en het wijde stuur heeft de Mambo-LX een zeer stabiele wegligging en rolt de fiets soepel over het wegdek.

Batavus Mambo Deluxe
Batavus Mambo Deluxe bagagedrager

Veiligheid staat voorop bij de Batavus Mambo

De Batavus Mambo is voorzien van een krachtige verlichting. De Batavus Aerflow verlichting is bekroond met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting. De koplamp wordt voorzien van energie via de naafdynamo, zodat u altijd voorzien bent van goede verlichting. Het grote voordeel van een naafdynamo is dat de verlichting altijd werkt en u niet harder hoeft te trappen zoals met de ouderwetse dynamo. De verlichting aan de achterzijde werkt eenvoudig op batterijen door een AAN/UIT schakelaar. U en uw kind kunnen op deze manier genieten van een hoge zichtbaarheid als het buiten donker op straat is.

Batavus Mambo Easyfit bagagedrager 

De bagagedrager van deze fietsen is geïntegreerd in het frame. Hierdoor is deze extra sterk. De Mambo Deluxe en Batavus Mambo 7 zijn zo gemaakt dat het Yepp Easyfit kinderzitje er direct op geplaatst kan worden. Dankzij de speciale uitsparing in deze drager klik je het kinderzitje met easyfit systeem zonder gereedschap eenvoudig en snel op je bagagedrager. 

Batavus Mambo Heren
Batavus Mambo koplamp

Is de Batavus Mambo toch niet wat u zoekt?

Kijkt u dan vooral ook bij onze andere stadsfietsen, wij hebben namelijk een groot assortiment aan verschillende type fietsen. Kijkt u ook eens bij onze top 10 stadsfietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.