Batavus Old Dutch

2 producten

12 24 36
 1. Batavus Old Dutch N3 2019
  Batavus Old Dutch N3 2019
  € 569,00 € 429,00
 2. Batavus Old Dutch 2019
  Batavus Old Dutch 2019
  Rating:
  60%
  € 469,00 € 379,00

2 producten

12 24 36

Batavus Old Dutch kopen?

De Batavus Old Dutch is een echt begrip in het Nederlandse straatbeeld. Deze degelijke omafiets is al jarenlang ongekend populair. Dit model fiets is multi-inzetbaar. Of je er nu boodschappen mee doet, mee naar werk fietst of voor school gebruikt - de Batavus omafiets kan het allemaal! Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze stijlvolle fiets in de top 10 van omafietsen terecht is gekomen.

De Batavus Old Dutch is verkrijgbaar in diverse varianten. Hierdoor is deze fiets aanpasbaar aan je eigen situatie. In elke fiets is de integriteit en de nostalgische uitstraling van een omafiets gewaarborgd. Dit retro karakter uit zich in de klassieke verlichting, het kenmerkende frame en de RVS-velgen. Hierdoor is de fiets niet alleen mooi om te zien maar kan hij ook tegen een stootje!

De Batavus Old Dutch, omafiets 2.0

In de vele uitvoeringen die van de Batavus Old Dutch gemaakt zijn weet je één ding zeker. Je krijgt een degelijke omafiets met een nieuwerwetse makelij. Zo is er van deze toffe fiets ook een transportfiets gemaakt en kun je hem krijgen in allerlei hippe kleuren. Wat dacht je van een hemelsblauwe versie of een ontzettend stijlvolle koperkleur. Zo zie je maar dat dit type fiets misschien wel gebruikt is door je oma, maar dat hij totaal niet ouderwets is!

Batavus Old Dutch omafiets
detail Batavus Old Dutch

De Batavus Old Dutch is gemaakt in twee uitvoeringen. De standaard versie zonder versnellingen en met terugtraprem - de ideale tienerproof fiets en een variant met drie versnellingen en handremmen. Zo kun je zelf het beste kiezen wat bij jou past. Heb je behoefte aan een onderhoudsarme fiets zonder poespas? Dan is de Batavus Old Dutch wat voor jou. Woon je in een gebied met veel heuvels of bruggen? Dan kun je beter kiezen voor de Batavus Old Dutch N3, voorzien van versnellingen en handremmen.

Batavus Old Dutch Plus

De Batavus Old Dutch Plus is uitgevoerd met een voorrekje. Hierdoor verandert de klassieke omafiets direct in een stoere transportfiets. Je kunt eenvoudig een krat of mand voorop je fiets bevestige, waardoor je altijd ruimte hebt voor je sporttas of schoolspullen. Ook deze variant van de populaire stadsfiets is verkrijgbaar in een uitvoering zonder versnellingen en terugtraprem - de Old Dutch Plus - en een versie met 3 versnellingen en handremmen - de Batavus Old Dutch Plus N3!

Stuurslot Batavus Old Dutch
koplamp Batavus Old Dutch

Is de Batavus Old Dutch niet wat je zoekt?

Is deze omafiets toch niet helemaal wat je in gedachten had? Gelukkig zijn er tal van alternatieven voor de Batavus old Dutch. Zo is er bijvoorbeeld de Batavus Quip, Of wat dacht je van de Gazelle Duty NL? Beide fietsen hebben de karakteristieke houding én uitstraling die je op een omafiets ook hebt.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.