• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Personal Bike

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus Personal Bike kopen?

De Batavus Personal Bike heeft een zeer persoonlijk tintje. Deze fiets is namelijk voorzien van een uniek nummer in het frame. Heb je deze fiets gekocht? Dan heb jij ook gelijk de enige gekocht met dat unieke framenummer! Omdat we snappen dat iedereen wel zo'n unieke diefstalpreventie wil hebben zijn ze gemaakt in drie uitvoeringen!
Deze drie varianten van de Batavus fiets zijn zo gemaakt dat ze vast en zeker goed passen bij jouw lifestyle.

Batavus Personal Bike
Standaard Batavus Personal Bike

Batavus Personal Bike varianten

De Batavus Personal Bike kent drie varianten. Alle drie deze varianten hebben hun eigen unieke kenmerken. Het basismodel - De Batavus Personal Bike - is een zeer duurzame fiets. Stevig, niet te zwaar én voorzien van een terugtraprem.
De Batavus Personal Bike 3 word veelal gebruikt door bezorgers van post en kranten. Deze fiets is voorzien van drie versnellingen en een stevige achterdrager. Dan is er ook nog de Batavus Personal Bike Plus N3 - deze fiets is voorzien van een voordrager, een tweepootstandaard én een stuurslot.

Accessoires voor de Batavus Personal Bike

De Batavus Personal Bike laat zich, zoals de naam doet vermoeden, extra goed personaliseren. Denk hierbij aan een stoere fietskrat of leuke rieten fietsmand. De stevige bagagedrager kan worden voorzien van sterke fietstassen voor al uw boodschappen.  Om ervoor te zorgen dat uw fiets niet zomaar gestolen wordt zit er op deze fiets een goed slot. Wij raden echter altijd het gebruik van een extra kettingslot aan om het fietsendieven nog moeilijker te maken.

Natuurlijk zijn er nog veel meer accessoires, dus neem gerust een kijkje bij al onze fiets accessoires.

Batavus Personal Bike stuurslot
Zadel Batavus Personal Bike

Batavus Personal Bike onderhoud

Uw Batavus fiets is prima geschikt voor elke dag maar heeft, net als alle andere fietsen, af en toe onderhoud nodig. Handig is hiervoor de zorgvuldig samengestelde onderhoudsset. Hiermee laat u uw Batavus Personal Bike weer blinken en soepel rijden.
Onderhoud kunt u natuurlijk ook altijd uit laten voeren in de fietsenwinkel in Leiden.

Is de Batavus Personal Bike niet wat u zoekt?

Wil je de Batavus Personal Bike kopen? Dan ben je bij ons op het goede adres. Wil je toch een andere Batavus fiets? Bekijk dan hier in een handig overzicht alle Batavus fietsen, Batavus Transportfietsen of Batavus Stadsfietsen. Ons handige top 10 overzicht van Batavus fietsen is ook een prettig startpunt van de zoektocht naar een nieuwe fiets!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x