Batavus Quip

2 producten

12 24 36
  1. Batavus Quip 2019 Dames
    Batavus Quip 2019 Dames
    € 699,00 € 559,00
  2. Batavus Quip 2019 Heren
    Batavus Quip 2019 Heren
    € 699,00 € 559,00

2 producten

12 24 36

Batavus Quip, alleskunner voor in de stad

Een Quip, vrij vertaald vanuit het Engels, is een leuk grapje of een grappige opmerking. Dat past natuurlijk heel goed bij het speelse karakter van het frame van de Batavus Quip. De Batavus Quip is van alle gemakken voorzien om je dagelijks fietsrit zo comfortabel mogelijk te maken. Het kenmerkende unieke frame is geinspireerd op de Batavus Bub. Deze stoere transportfiets is voorzien van een sterke voor- en achterdrager om alles mee te vervoeren.
Elke jaar worden er diverse awards uitgereikt aan speciale onderscheidende fietsen. Vorig jaar is de Quip beloond met de GIO special award voor excellence. En dat is niet voor niks. Het unieke design en karakter van deze fiets zijn bij de jury in de smaak gevallen.

Batavus Quip
Batavus Quip damesfiets

Unieke afwerking van de Batavus Quip

Dankzij het gebruik van de beste en lichtgewicht materialen rijdt de Batavus Quip als een zonnetje, zonder te kort te doen aan de stevigheid van een transportfiets. De sterke bagagedrager en voordrager zijn geschikt om zware boodschappen of schooltassen te vervoeren. Ook kan de voordrager worden voorzien van een leuke mand of krat, zodat je deze fiets naar eigen wensen kunt personaliseren.
Dit model is voor zowel dames als heren leverbaar in verschillende leuke kleuren.

Zet je nieuwe Batavus Quip veilig neer

Bij het ontwerpen van de Quip heeft Batavus goed nagedacht over hoe deze fiets gebruikt wordt. In de volle steden en drukke parkeervakken op school moet een fiets veilig en stabiel staan. Daarom is deze fiets voorzien van een zeer sterke dubbele standaard en stuurblokkering. Zo zet je je fiets veilig weg en hoef je niet bang te zijn dat die omwaait of omgestoten wordt.
Daarnaast is de Batavus Quip ook voorzien van een ART goedgekeurd veiligheidsslot zodat je nieuwe fiets ook echt van jou blijft. Daarnaast is het afsluiten van een fietsverzekering natuurlijk altijd een goed idee.

Unieke nummer Batavus Quip
Batavus Quip in detail

Ben je op zoek naar een fiets met hoge diefstalpreventie?

Met een Batavus Quip ben je natuurlijk aan het goede adres wat betreft diefstalpreventie. Het eerder genoemde unieke framenummer is al voldoende om de meeste fietsendieven af te werken. Maar er zijn meer fietsen met deze unieke manier van diefstal afwerende framenummers te koop. Een goed voorbeeld hiervan is de Batavus personal Bike.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.