• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus San Remo

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Batavus San Remo

Deze sportieve stadsfiets is van alle gemakken voorzien. Dankzij de onderhoudsarme onderdelen is de Batavus San Remo perfect geschikt voor dagelijks gebruik in de stad of middellange afstand. Daarnaast kent de Batavus San Remo een zeer hoge afwerkingsgraad waardoor ook een langere rit met de San Remo tot de mogelijkheden behoord. De sportieve eigenschappen met het onderhouds vriendelijke karakter maken de Batavus San Remo een echte allrounder!

Eigenschappen van de Batavus San Remo

Het aluminium lichtgewicht frame van de Batavus San Remo is sterk en stabiel. De lichtgewicht V-brake remmen zijn sterk, lichtgewicht en zorgen voor een goede remkracht. De gesloten kettingkast en Shimano Nexus 8 Premium versnellingen maken de Batavus San Remo lekker sportief. De verende voorvork en zadelpen maken deze fiets echt af, comfort en sportiviteit in één.
Dankzij het lage gewicht van 19 kg heeft de Batavus San Remo een goede wegligging en stuurt de fiets lekker licht.

Veiligheid en verlichting op de Batavus San Remo

De Batavus San Remo heeft een ART goedgekeurd slot, met de mogelijkheid tot uitbreiden met een insteekketting. De naafdynamo in het voorwiel zorgt ervoor dat de koplamp voorzien wordt van stroom. De koplamp op de Batavus San Remo geeft fel licht zodat u goed ziet, en goed gezien wordt. Het achterlicht is voorzien van batterijen en LED techniek.

Alternatieven voor de Batavus San Remo

Andere allround fietsen welke, net als de Batavus San Remo,  geschikt zijn voor dagelijks gebruik, een hoge afwerking hebben en laag van gewicht zijn;

Is de Batavus San Remo toch niet wat u zoekt?

In de uitgebreide collectie fietsen, elektrische fietsen of sportieve hybride fietsen vindt u altijd een fiets die bij u past.

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x