• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina Blau

2 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

2 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina Blau fiets kopen?

De Cortina Blau is een fiets die ideaal is om te gebruiken in de stad. Er zijn steeds meer fietsen terug  te zien met een sportief uiterlijk in het Nederlandse straatbeeld. De Cortina Blau past hier ideaal tussen en voor zowel mannen als vrouwen zijn er verschillende fietsen binnen deze collectie. Het merk Cortina staat bekend om de hippe en innovatieve fietsen. De ontwerpers letten op de nieuwste trends op het gebied van mode en interieur. Hierdoor zijn alle collecties up-to-date en gaan de fietsen met de tijd mee. Dit is zeker ook te zien bij de collecties Roots, Speed, en Milo.

Cortina Blau
Cortina Blau man

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een fiets?

Er zijn een aantal aspecten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een Cortina Blau fiets. Ten eerste is het belangrijk om te bedenken voor wat voor doeleinden u de fiets gaat gebruiken. Ten tweede moet u bij het  aanschaffen van een nieuwe fiets op de volgende punten letten:

  • Aantal versnellingen
  • Framehoogtes
  • Remsystemen

Deze punten kunt u invullen in ons handige filtersysteem. Hierdoor kunnen wij het aantal fietsen verkleinen, waardoor u eerder uw ideale fiets vindt.

Online de Cortina Blau bestellen?

Wilt u een Cortina Blau fiets bestellen? Dit kunt u heel gemakkelijk doen via onze website doen. De fietsen worden 6 dagen in de week geleverd van maandag t/m zaterdag. Als de bestelling is afgerond wordt uw fiets rijklaar gemaakt waardoor u gelijk kunt genieten van uw nieuwe fiets. Het is mogelijk om langs te komen bij ons experience center of winkel om uw fiets op te halen. Ons experience center is te vinden in Alphen aan de Rijn en de winkel zit in Leiden.

Vragen over de Cortina Blau?

Heeft u nog vragen over de Cortina Blau fiets? Het is mogelijk om een mail te sturen naar info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar  0172 – 477 070.

 

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x