• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina Damesfietsen

Producten 1-24 van 25

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 25

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina damesfiets kopen?

Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten Cortina damesfietsen. De fietsen van Cortina staan bekend om hun stijlvolle uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid. Dit komt doordat de fietscollectie telkens wordt geüpdatet net zoals een modecollectie. De designers die bij Cortina werken zijn op de hoogte van mode en interieur trends. Deze trends worden toegepast op de fietsen waardoor deze er hip uitzien.

Cortina damesfiets

Verschillende soorten Cortina damesfietsen

Van snelle tot hippe moederfietsen, er is voor iedereen een geschikte Cortina damesfiets te vinden. Zo is er de Cortina Speed die een sportief uiterlijk heeft. Doordat de fiets licht van gewicht is, komt u sneller voorruit. De Cortina Soul is de hippe omafiets. Op de fiets worden elementen van vroeger teruggebracht zoals het gehaakte jasbeschermernet en de verchroomde onderdelen die op de fiets zitten. Daarnaast hebben we nog andere type fietsen zoals: Roots, Milo, U1, U4, U5, Common en Blau.

Wij helpen u bij de zoektocht naar uw droomfiets

Middels ons handige filtersysteem kiest u gemakkelijk het door u gewenste frame, model, versnellingen en prijs van de fiets. Hierdoor kunnen wij de selectie aan fietsen verfijnen, waardoor u sneller uw ideale fiets vindt.

Fleur uw fiets op met onze accessoires

Bent u op zoek naar hippe accessoires voor uw Cortina damesfiets? Wij hebben verschillende accessoires die op de fiets toegepast kunnen worden. Zo hebben we accessoires voor onderhoud, bescherming en het vervoeren van spullen. Om uw fiets goed te beveiiligen hebben we verschillende soorten sloten. Tevens hebben we manden, tassen en kratten die op de fiets geplaatst kunnen worden. Voor kleine kinderen zijn er verschillende kinderzitjes die voor– of achterop geplaatst kunnen worden.

Cortina Damesfiets met Oslo shopper
Cortina damesfiets Sleepy bleu

Heeft u nog vragen over een Cortina damesfiets?

Heeft u nog vragen over een Cortina damesfiets? Dan kunt u die altijd aan ons stellen! Het is mogelijk om ons te bereiken via info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar 0172 477 070.

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x