Cortina E-Mozzo

De sportieve Cortina E-Mozzo

De Cortina E-Mozzo is een sportieve en supersnelle e-bike. De fiets heeft een strak design wat resulteert in een prachtige fiets. Met de Cortina E-Mozzo kun je in elke situatie uit de voeten, voor dagelijks gebruik naar werk of school of voor een sportief middagje fietsen.

Cortina E-Mozzo Damesfiets
Cortina E-Mozzo accu

Krachtige Shimano middenmotor

De Cortina E-Mozzo is uitgerust met een krachtige Shimano Steps middenmotor. Deze motor is oorspronkelijk ontworpen voor de elektrische mountainbikes. Dit in combinatie met alle gemakken van een stadfiets maakt de Cortina E-Mozzo een unieke en veelzijdige e-bike. De fiets is niet alleen geschikt voor kortere afstanden in de stad, maar kan ook prima een fietstocht door de heuvels of bergen aan. De plaatsing van de motor in het midden van het frame en de accu die bij de trapas is geplaatst, zorgt deze gewichtsverdeling voor een fantastische balans.

Cortina E-Mozzo: voorzien van een sterke en compacte accu

De fietsaccu van de Cortina E-Mozzo is compact en handig verwerkt in het middenframe. Je kunt de accu gemakkelijk uitnemen en zo overal opladen. Je kan een heel eind fietsen op een batterijlading, natuurlijk is de precieze afstand afhankelijk van meerdere factoren zoals temperatuur, mate van ondersteuning en bandenspanning. Door de plaatsing in het midden is het mogelijk om achterop fietstassen te plaatsen, ideaal voor het meenemen van meerdere spullen.

Cortina E-Mozzo motor
Cortina E-Mozzo Herenfiets

Ga voor het maximale met de Cortina E-Mozzo

Dat de Cortina E-Mozzo een unieke elektrische fiets is staat vast. Maar wil je echt voor de top gaan, dan kun je kiezen voor het pro-model. Dit model bevat de meest krachtige Shimano Steps middenmotor, sterke accu voor langere afstanden, hydraulische schijfremmen en een robuust design. De Cortina E-Mozzo pro wordt ook nog eens geleverd met een snellader. Hierdoor laadt je accu extra snel op en kun je zo weer het fietspad op!

De Cortina E-Mozzo in het echt bekijken?

Wil je het strakke design en alle krachtige onderdelen in het echt bekijken? Kom dan langs bij ons Experience Center in Alphen aan den Rijn of onze winkel in Leiden. Bekijk de verschillende Cortina E-Mozzo modellen en maak een proefrit!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.