Cortina Milo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortina Milo kopen?

Bent u op zoek naar een kleurige fiets, die veel spullen kan vervoeren? Dan is de Cortino Milo de ideale transportfiets. We hebben fietsen voor zowel mannen als vrouwen in ons assortiment.

Transportfiets Milo
Cortina Milo

Eigenschappen Cortina Milo fiets

Een kenmerk die iedere transportfiets heeft, zijn de voor- en achterdrager die op de fiets gevestigd zijn. Daarbij heeft de Cortina Milo stevige ballonbanden die ervoor zorgen dat de fiets stabiel rijdt. Ook heeft de Cortina Milo een jasbeschermer, die zorgt dat er geen jas tussen het wiel komt. De collectie bestaat uit een vrouwen en een mannen editie. Ook is de fiets verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Daarnaast is de fiets voorzien van de standaard eigenschappen, zoals een terugtraprem, verschillende versnellingen, verlichting voor – en achterop en een fietsbel.

Verschillende fietsen van Cortina

Naast de Cortina Milo hebben wij nog andere transprotfietsen van het merk Cortina in ons assortiment. Hierbij gaat het om de collectie U4 en U5. Bent u op zoek naar andere transportfietsen? Wij hebben ook transportfietsen in ons assortiment van de merken Batavus en Gazelle

Online Cortina Milo bestellen?

Wilt u een Cortina Milo bestellen? Dit is heel gemakkelijk te doen via onze website. De fietsen worden 6 dagen in de week geleverd van maandag t/m zaterdag. Als de bestelling is afgerond wordt uw fiets rijklaar gemaakt, waardoor u gelijk kunt genieten van uw fiets. Het is mogelijk om een proefrit te maken en om langs te komen in ons experience center  of winkel om uw fiets op te halen. Ons experience center is te vinden in Alphen aan den Rijn en de winkel zit in Leiden.

Vragen over de Cortina Milo?

Heeft u nog vragen over de Cortina Milo? Dan kunt u die vraag gerust aan ons stellen, Het is mogelijk om een mail te sturen naar info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar 0172 – 477 070.

 

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.