Cortina Roots

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

Cortina Roots fiets kopen?

Bent u op zoek naar een moederfiets? Dan is de Cortina Roots iets voor u! De fiets is namelijk zo gebouwd dat er gemakkelijk kinderzitjes op geplaatst kunnen worden. Ook ziet de Cortina Roots fiets er stijlvol uit en is de fiets een comfortabel vervoersmiddel.

Cortina Roots moederfiets
Cortina Roots moederfiets gekleurd

De voordelen van de Cortina Roots

Een moederfiets heeft andere elementen dan bijvoorbeeld een stadsfiets. Zo is het frame van de fiets verlaagt, waardoor u makkelijker op en af kan stappen. Ook is het frame versterkt waardoor u meer stabiliteit heeft tijdens het fietsen met een kinderzitje. Het zadel en het stuur staan iets verder van elkaar vandaan. Hierdoor heeft u, als er een kinderzitje is geplaatst, nog steeds genoeg ruimte voor uw benen tijdens het fietsen. Op de fiets is een jas beschermer bevestigd waardoor er geen jas tussen het wiel kan komen. Door de dubbele standaard en het stuurslot staat de fiets altijd stabiel.

Op zoek naar een andere Cortina fiets?

Naast de Cortina Roots hebben wij nog andere fietsen van het merk Cortina in ons assortiment. Zo hebben we: herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen. Ook zijn er nog andere merken die bij ons moederfietsen aanbieden zoals: Gazelle  en Batavus.

Bestel nu uw Cortina Roots fiets online!

U kunt heel gemakkelijk een Cortina Roots fiets bestellen via onze website. De fietsen worden 6 dagen in de week geleverd van maandag t/m zaterdag. Als de bestelling is afgerond, wordt de fiets rijklaar gemaakt waardoor u gelijk kunt genieten van uw fiets. Het is mogelijk om uw fiets op te halen in ons experience center of in onze winkel. Het experience center is gevestigd in Alphen aan den Rijn en de winkel is gevestigd Leiden.

Vragen over de Cortina Roots of een ander model?

Heeft u nog vragen over de Cortina Roots of een andere fiets dan kunt u die gerust aan ons stellen. Het is mogelijk om een mail te sturen naar info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar  0172 – 477 070

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.