• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina Speed

6 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

6 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina Speed kopen?

Zoals de naam van de fiets het al zegt, is de Cortina Speed ontworpen om zo snel mogelijk van A naar B te fietsen.

De fiets heeft veel versnellingen waardoor u snel kunt schakelen. De fiets weegt maar 18 kg en dit is ideaal als u de fiets bijvoorbeeld moet optillen. Dit is zeker ook te merken tijdens het fietsen, want u komt door het lichte gewicht sneller vooruit.

Cortina Speed
Cortina Speed

Verschillende modellen Cortina Speed

De Cortina Speed is verkrijgbaar in verschillende soorten modellen voor zowel mannen en vrouwen. Door het sportieve uiterlijk van de fiets, is de stadsfiets geschikt voor de snelheidsduivels onder ons.

Naast de Cortina Speed hebben wij nog andere fietsen waar u uit kunt kiezen. Zo hebben we de; U1, U5, Mozzo, Blau, Common, Milo, Roots en nog veel meer. Daarnaast zijn er nog andere soorten fietsen zoals; de herenfietsen, damesfietsen, transportfietsen, moederfietsen, kinderfietsen, oma fietsen en elektrische fietsen.

Wij hebben ook nog fietsen van de merken Gazelle, Sensa en Batavus in ons assortiment.

Accessoires

Bent u nog opzoek naar bepaalde accessoires voor de Cortina Speed? Wij hebben een groot assortiment waar verschillende accessoires in te vinden zijn. We hebben bijvoorbeeld fietssloten, manden, tassen, kratten en verschillende onderhoudsproducten die ervoor zorgen dat het fietsplezier van het fietsen vergroot wordt.

Een Cortina fiets bestellen?

Wilt u een Cortina Speed fiets online bestellen? Dat gaat heel gemakkelijk via onze website. De fietsen worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Nadat uw bestelling is afgerond maken wij uw fiets 100% rijklaar. Hierdoor kunt u gelijk gebruik maken van uw fiets. Als u er voor kiest om de fiets top te halen, is dat mogelijk in ons magazijn in Alphen aan den Rijn of in de winkel in Leiden. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via 0172- 477 070 of mail naar info@aanbiedingsfietd.nl.

10 1 8,8 1268
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x