• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina U4

22 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

22 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina u4 kopen?

Bent u op zoek naar een transportfiets? Dan is de U4 collectie van Cortina iets voor u. Wij hebben verschillende modellen voor zowel mannen als vrouwen.Transportfietsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Dit komt door het stevige frame en de voordrager die op de fiets gevestigd zijn.

Cortina U4 fiets
Cortina U4 blauw

Kenmerken Cortina U4

De "U" van de U4 collectie staat voor utility, wat nuttigheid in het Nederlands betekend. Deze transportfiets is zeker nuttig en ziet er ook nog eens hip uit. De fiets is voorzien van een dubbele standaard. U kunt kiezen uit een fiets met 7 versnellingen of 1 versnelling. Tevens is de fiets verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wij helpen u bij uw zoektocht

Middels ons handige filtersysteem kunt u gemakkelijker uw fiets vinden. Vul in wat voor aanfrijflijn, soort, framemaat, versnelling en prijs u wilt. Hierdoor kunnen wij het aantal fietsen voor u verfijnen, waardoor u eerder uw ideale fiets vindt. Naast de U4 collectie hebben wij nog andere fietsen van het merk Cortina, zoals: U1, U5, Mozzo, Speed, Blau, Common, Milo, Roots en nog veel meer. Daarbij hebben wij nog transportfietsen van de merken Batavus en Gazelle in ons assortiment.

Een Cortina U4 fiets bestellen?

Wilt u een Cortina U4 online bestellen? Dat kunt u heel gemakkelijk via onze website doen. De fietsen worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Nadat uw bestelling is afgerond maken wij uw fiets 100% rijklaar. Hierdoor kunt u gelijk gebruik maken van uw nieuwe fiets. Het is mogelijk om uw fiets op te halen in onze experience center  of in de winkel. Onze experience center is gevestigd in Alphen aan den Rijn en de winkel is gevestigd in Leiden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via 0172- 477 070 of mail naar info@aanbiedingsfiets.nl.

10 1 8,7 1319